1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да добавим аудио файл от Soundcloud в сайта?

Как да добавим аудио файл от Soundcloud в сайта?

Сайт билдър е редакторът, с който бихте могли да направите сайта си повече от впечатляващ. Само с няколко клика имате възможност да добавите полезно аудио съдържание под формата на подкасти или вълнуваща музика, с която да спечелите вниманието на Вашите посетители.

SoundCloud е приложението, благодарение на което може да качите всякакви аудио записи или пък любимите Ви песни да допълват по неповторим начин текстовото съдържание във Вашия сайт. Всичко, което трябва да направите, за да го добавите към страницата си, е да кликнете и плъзнете елемента от левия панел до мястото, на което искате да го разположите. Остава само да въведете URL адреса на плейлиста, който искате да включите в сайта.

Със SoundCloud имате възможност да направите аудио поредица на различни теми, които вълнуват посетителите на Вашия уебсайт, и да ги споделите с тях на страницата си. Помислете за интервюта с интересни личности, записи на актуални дискусии, вълнуващи истории, аудио уроци, препоръки и т.н.

Чувствайте се свободни да променяте размера на SoundCloud елемента само с едно преместване на контролерите. Настройте ги спрямо оформлението на страницата си.

Разгледайте опцията за подравняване, както и настройките за видимостта, налични в помощното меню. „Локация“ Ви позволява да разрешавате или ограничавате достъпа на елемента спрямо различни параметри – град, държава или IP адрес. Опцията Устройство пък Ви дава възможност да променяте видимостта на дадения елемент спрямо устройството, от което Вашите посетители ще отварят сайта Ви.

Не губете време и извлечете максимума от този елемент!

Ако срещнете затруднение при изпълнение на някоя от стъпките или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви окажем съдействие, за да създадете своя уникален уебсайт напълно професионално със Сайт билдър.

Обновена: 18.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още