1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Сайт билдър – Soundcloud (Елементи)

Сайт билдър – Soundcloud (Елементи)

Сайт билдър е редакторът, с който бихте могли да направите сайта си повече от впечатляващ. Само с няколко клика имате възможност да добавите вълнуваща музика, с която да спечелите вниманието на Вашите посетители.

SoundCloud е приложението, благодарение на което любимите Ви песни могат да звучат във Вашия уебсайт и да допълват по неповторим начин неговото съдържание. Всичко, което трябва да направите, за да го добавите към страницата си, е да кликнете и плъзнете елемента от левия панел до мястото, на което искате да го разположите. Остава само да въведете URL адреса на плейлиста, който искате да включите в сайта.

Чувствайте се свободни да променяте размера на SoundCloud елемента само с едно преместване на контролерите. Настройте ги спрямо оформлението на страницата си.

Разгледайте опцията за подравняване, както и настройките за видимостта, налични в помощното меню. "Локация" Ви позволява да разрешавате или ограничавате достъпа на елемента спрямо различни параметри - град, държава или IP адрес. Опцията Устройство пък Ви дава възможност да променяте видимостта на дадения елемент спрямо устройството, от което Вашите посетители ще отварят сайта Ви.

Не губете време и извлечете максимума от този елемент!

Ако срещнете затруднение при изпълнение на някоя от стъпките или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви окажем съдействие, за да създадете своя уникален уебсайт напълно професионално със Сайт билдър.

Обновена: 06.12.2019

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още