1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да интегрирате Typeform в сайта си?

Как да интегрирате Typeform в сайта си?

Независимо дали използвате сайта си като място, в което публикувате блог статии или в което презентирате своята бизнес идея, обратната връзка е много важна за неговото бъдещо развитие. Все пак стремежът да докажете на аудиторията си, че е направила правилен избор, посещавайки редовно страницата Ви, е с приоритет пред всичко останало. Така ще спечелите по-лесно нейното доверие и ще допринесете за изграждането на устойчива връзка помежду си.

Знаете ли как бихте могли да получите обратна връзка от посетителите на своя уебсайт относно неговото представяне и наличното съдържание? С помощта на елемента Typeform, който ще намерите в лявата навигация на Сайт билдър редактора.

Typeform

С него бихте могли да събирате различни типове информация от потребителите на сайта при това със стил.

Създайте интересни и привлекателни форми, анкети, предложения за работа и т.н, използвайки Typeform по възможно най-лесния начин.

За да добавите Typeform, преди това е необходимо да я стилизирате спрямо Вашите представи. Влезте в сайта www.typeform.com, който предлага безплатна и платена версия. Изберете услугата, която е най-подходяща за Вашите цели. След като достъпите редактора за оформление на Typeform, можете да създадете своя персонализирана форма през таблото за управление.

Изберете услугата, която е най-подходяща за Вашите цели

Добавянето на готовата Typeform във Вашия уебсайт се случва през секция „Елементи„. Само кликнете върху иконата „Typeform“ и с приплъзване я поставете на желаната позиция в страницата. Когато сте готови, остава само да въведете URL-а.

Елементи

Исканият URL може да вземете, като го копирате от сайта на www.typeform.com.

Исканият URL може да вземете, като го копирате

С един клик на мишката върху елемента ще отворите менюто за редакция, от където можете да промените подравняването или да изтриете формата, ако решите, че не Ви е нужна повече.

Не се страхувайте да експериментирате, защото само така ще откриете всички възможности, които Сайт билдър Ви предоставя.

Ако срещнете затруднение при изпълнение на някоя от стъпките или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви окажем съдействие по чат, имейл или телефон, за да създадете своя уникален уебсайт напълно професионално.

Обновена: 12.04.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още