1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Видимост на елементите в Сайт билдър

Видимост на елементите в Сайт билдър

Едно от най-хубавите качества на Сайт билдър е, че Ви гарантира едно наистина вълнуващо преживяване, докато създавате сами своя уникален уебсайт. Пред Вас се открива невероятната възможност да проявите творческия си усет и креативност, без да са Ви нужни технически умения и специални познания.

Ако сте разгледали в детайли редактора, значи сте попаднали на още една непозната функционалност – настройките за видимост на елементите и блоковите компоненти.

А как работи тя? Даваме отговора тук.

Вече знаете, че избирайки елемент или блок от основната навигация вляво, имате възможност да го променяте спрямо Вашите желания. А досещате ли се за какво служи опцията „Видимост“?

Видимост

Благодарение на нея можете да разрешите или ограничите достъпа на даден елемент спрямо различни параметри. Избирайки „Устройство“, можете да упражнявате контрол върху достъпа на определен елемент или блок в сайта Ви спрямо устройството, от което се отваря. Настройката по подразбиране е зададена за всички устройства едновременно. Можете да я промените съответно само за таблет, за мобилно устройство или за десктоп.

Настройки

„Локация“ е опцията, която Ви позволява да ограничите видимостта на сайта си по няколко показателя – държава, град и IP. Така ще го достъпват само тези, които Вие сами задавате.

Локация

Настройките за видимостта на блоковите компоненти в редактора са идентични с тези на елементите. Абсолютно същите действия са валидни и в двата случая, като по този начин творческият процес е максимално улеснен.

Ако срещнете затруднение в някоя от стъпките, не се колебайте да се обърнете към нас по имейл, чат или телефон. Ние ще Ви окажем съдействие, за да създадете своя уникален сайт напълно професионално със Сайт билдър.

Обновена: 17.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още