https://help.superhosting.bg/supermail-change-email-password.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Промяна на паролата за СуперМейл имейл акаунт

СуперМейл
supermail, супермейл, супермейл промяна на парола

Промяна на паролата за имейл акаунта ви към СуперМейл може да се извърши или през клиентския профил в superhosting.bg или през административния панел на имейл акаунта.

За да промените паролата през клиентския профил, достъпете от главното меню СуперМейл, след това кликнете на Детайли за имейл акаунта. В секция "Смяна на парола за вход в имейл" въведете новата парола и изберете Смени парола:

Промяна на парола за СуперМейл имейл акаунт

За да промените паролата на имейл акаунта през административния панел, след като сте достъпили панела изберете опцията Change Password (Смяна на парола) и въведете новата парола:

Промяна на парола за СуперМейл имейл акаунт

500px270px
SuperHosting.BG
  СуперМейл
 • Подновяване на услуга СуперМейл
  Подновяване на имейл услугата СуперМейл, можете да извършите през клиентския ви профил в superhosting.bg. След като достъпите клиентския профил, подновяване на услугата можете да извършите през меню Подновявания. Подновяване може да се... »
 • Как да достъпя и управлявам пощенската си кутия в СуперМейл?
  Достъп и работа с пощенската кутия За да проверите СуперМейл пощата си, въведете в адресната лента на вашия уеб браузър адреса: https://supermail.bg В отворилата се страница въведете имейл адреса и неговата парола. Контролен панел... »
 • Преминаване на следващ СуперМейл план
  В случай, че дисковата квота за СуперМейл имейл акаунта ви се запълва, можете да направите ъпгрейд на плана си. Преминаване на следващ СуперМейл план За да преминете към по-горен СуперМейл план, достъпете... »
 • MS Outlook 2010 / 2013 - Имейл настройки
  Ако още нямате имейл акаунт, можете да го създадете през контролния панел за управление на вашия хостинг акаунт. За да проверите вашата поща чрез MS Outlook 2010 / 2013, е необходимо... »
 • Mozilla Thunderbird – Имейл настройки (версии след 24)
  След като сте стартирали Mozilla Thunderbird, изберете File -> New -> Existing Mail Account: Въведете вашето име (Your name), имейл адреса (Email address) и паролата (Password) за него. Натиснете Continue: След натискането... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg