https://help.superhosting.bg/templates.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Темплейти

Виртуални машини (VM)
темплейт, операционна система, OS, препоръчана от СуперХостинг.БГ ОС

Темплейтът е преконфигурирана операционна система, която можете да инсталирате на виртуална машина. СуперХостинг.БГ предлага списък с темплейти, които могат да бъдат инсталирани на виртуалните машини. В Cloud акаунта можете да видите списък с предлаганите темплейти и информация за това кои виртуални машини използват определения темплейт.

Темплейтите включват различни операционни системи и различни архитектури на операционните системи.

x86 - 32 битова версия
x64 – 64 битова версия

info-icon Важно: При избор на операционна система имайте предвид, че при 32 битовите версии на операционните системи поддържаната оперативна памет е до 4 GB. Ако считате, че ще е необходима повече памет за работата на приложенията на виртуалната машина, то препоръчително е да изберете 64 битова версия на операционната система.

СуперХостинг.БГ предоставя и препоръчва операционна система CentOS. Темплейтът съдържа операционна система CentOS, Apache уеб сървър версия 2.x, MySQL сървър 5.1.x, PHP 5.2.x, мейл сървър Qmail+vpopmail. В случай, че не сте сигурни коя операционна система да изберете, най-добре е да инсталирате препоръчаната версия.

info-icon Бележка: Всички темплейти, с изключение на препоръчания шаблон от СуперХостинг.БГ, съдържат само операционна система и в тях не са включени допълнителни сървъри и конфигурации.

500px270px
SuperHosting.BG
  Виртуални машини (VM)
 • Как да вляза (login) във виртуалния Windows сървър?
  Отдалечен достъп до Windows сървър може стандартно да се извърши през специалното приложение Remote Desktop. Ако вашата операционна система е MS Windows (Vista, 7, 8.1) можете да се свържете с отдалечен... »
 • Shellshock - Как да обновя версията на bash shell?
  Shellshock е наскоро обявена уязвимост в Bash Shell. Уязвимостта дава възможност на неоторизирани лица да изпълнят код, като прескочат зададените настройки на средата, до която имат достъп и ползват. Веднага след... »
 • Как да преинсталирам виртуална машина?
  Можете да преинсталирате виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
 • Изтриване на виртуална машина
  Можете да изтриете виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
 • Как да изключа виртуална машина?
  Можете да изключите виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg