Темплейти (за виртуален сървър)

Темплейтът е преконфигурирана операционна система, която можете да инсталирате на виртуалния сървър. СуперХостинг.БГ предлага списък с темплейти, които могат да бъдат инсталирани на виртуалните сървъри (VPS).

Темплейтите включват различни операционни системи и различни архитектури на операционните системи:

  • x86 - 32 битова версия
  • x64 – 64 битова версия
Важно: При избор на операционна система имайте предвид, че при 32 битовите версии на операционните системи поддържаната оперативна памет е до 4 GB. Ако считате, че ще е необходима повече памет за работата на приложенията на виртуалната машина, то е препоръчително да изберете 64 битова версия на операционната система.

СуперХостинг.БГ предоставя и препоръчва операционна система CentOS. Темплейтът съдържа операционна система CentOS, Apache уеб сървър версия, MySQL сървър, PHP, мейл сървър Qmail+vpopmail. В случай че не сте сигурни коя операционна система да изберете, най-добре е да инсталирате препоръчаната версия.

Бележка: Всички темплейти, с изключение на препоръчания шаблон от СуперХостинг.БГ, съдържат само операционна система и в тях не са включени допълнителни сървъри и конфигурации.
Обновена: 21.05.2012

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още