https://help.superhosting.bg/traffic-off.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Какво ще стане, когато се изчерпи трафикът?

Контролен панел cPanel
traffic, трафик, изчерпване на трафик

info-iconВсички хостинг планове и Managed VPS сървъри, от СуперХостинг.БГ, са с неограничен трафик.


VPS услуги, Cloud услуги, наети сървъри

В случай че ползвате WHM контролен панел на някоя от услугите: VPS, Cloud VPS или нает сървър и сте създали собствени хостинг пакети с месечен трафик, при изчерпването му потребителите ще виждат съобщението:

Bandwidth Limit Exceeded

За да се избегне получаването на това съобщение, можете да използвате настройката "Send bandwidth limit notification emails" във WHM. При активиране на тази опция, системата ще изпраща имейл нотификации към акаунтите, които са използвали определен процент от месечния си трафик. Така ще е възможно навреме да бъдат предприети конкретни мерки, за да се предотврати спирането на уебсайтовете.

При услугата Реселър, имейл нотификациите са активирани по подразбиране и се изпращат при достигане на 80% от месечния трафик.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg