Какво е виртуална директория?

При хостинг плановете с Windows хостинг платформа предлагани от СуперХостинг.БГ се поддържат виртуални директории. Виртуалните директории предоставят на клиентите възможност за свързване на съдържанието на определена физическа папка, където е разположен сайта, с виртуална директория (която се създава в този момент). В резултат виртуалната директория става самостоятелно звено и получава различни настройки, включително и права за достъп, специфични настройки на уеб приложението, SSL поддръжка и др.

Виртуална директория може да бъде създадена за съществуваща физически директория на сайта. Пътят на тази физическа директория се определя при създаването на виртуалната директория. Ако указаната директория не съществува, тя ще бъде създадена във виртуалния хост с описания път.

От 16.07.2015г. възможността да поръчате и ползвате Windows хостинг при нас е посредством услугата виртуален сървър (VPS). С него получавате Remote Desktop, пълната функционалност на Windows платформата и максимална гъвкавост при ползване на приложенията.

Вижте VPS плановете

Обновена: 03.06.2010

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още