https://help.superhosting.bg/warning-cannot-modify-header-information-headers-already-sent.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by ...

PHP
headers already sent, BOM

Понякога след редакция на файлове или след качване на сайт в хостинг акаунта, вместо да се зареди съдържанието, може да се получи следното съобщение:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/cpaneluser/public_html/pyt-do-file/script.php:1) in /home/cpaneluser/public_html/pyt-do-file/script.php on line XX

Причината затова съобщение се дължи на това, че се прави опит да се изпратят повторно хедъри към браузъра, след като изпълнението на скрипта е започнал извеждането на данни.

Това може да се дължи на:

- празни линии преди тага за отваряне на скрипта "<?php" или празни линии след тага за затваряне на скрипта "?> " . Можете да отворите скрипта с текстов редактор и в случай, че има налични празни редове, то да ги премахнете. Запишете файла, след което го качете отново в хостинг акаунта.

- наличието на BOM (Byte-order mark). BOM не се визуализира от всички текстови редактори. Може да бъде видян посредством Файловият мениджър на cPanel, като изберете "Виж/View". В самото начало на файла ще се визуализира BOM-а, който представлява следните символи: 

Препоръчително е при редакция на файлове да се ползва текстов редактор, който дава възможност да се запазват файлове в UTF-8 without BOM . Такъв текстов редактор е например Notepad++. Ако във файл има наличие на BOM, то можете да го свалите локално при вас, след което да го изберете UTF-8 without BOM, да запишете файла и да го качите повторно.

500px270px
SuperHosting.BG
  PHP
 • Какво е PHP модул (PHP разширение)?
  PHP модулите представляват разширения за PHP, най-често написани на програмния език C. PHP модулите могат да се компилират с PHP, така че да се зареждат статично (като са част от... »
 • Ползване на различен php.ini файл за PHP (cli) през SSH
  При ползване на PHP през команден режим по подразбиране с командата php се стартира PHP CLI бинарния файл, който отговаря на PHP версията инсталирана по подразбиране. За списък с всички опции... »
 • PHP CLI (Command Line Interface)
  PHP има различни интерфейси (SAPI) за взаимодействие със средата, в която работи, и за връзка с външни (за PHP) технологии. Два от интерфейсите са PHP CLI и PHP CGI (FastCGI). От версия... »
 • Какво е CGI, FastCGI?
  CGI (Common Gateway Interface) е уеб технология и протокол, по правилата на който се извършва комуникацията между уеб сървър (HTTP сървър) и други външни приложения (например PHP). CGI разширява възможностите... »
 • Активиране на PHP модул/разширение в хостинг акаунта
  Активиране на PHP модул през PHP Manager by SuperHosting За улеснено активиране и деактивиране на PHP модули в хостинг акаунта може да използвате PHP Manager by SuperHosting, в контролния панел cPanel. При... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg