Преди сайтът ви да е напълно готов за посетители, има няколко начина, по които можете да предотвратите виждането на недовършено съдържание от тяхна страна.
1. Използвайте функцията „Заключване на страницата“ (достъп с парола). След посещението ще се покаже страницата „Вход за потребители“, която можете да редактирате, за да вмъкнете текста, че страниците са в процес на разработка. Ако заключите началната страница на проекта, всички страници в сайта ще бъдат заключени.
2. Скрийте страниците в уеб менюто. По този начин никой няма да може да вижда съдържанието на отделните страници. Сайтът ще продължи да бъде достъпен чрез директна връзка, но посетителите на сайта няма да го виждат в менюто.
3. Не публикувайте промени в сайта си. Публикувайте ги по-късно и групово, веднага щом цялото съдържание на сайта е готово.