https://help.superhosting.bg/open-site-with-www-or-without.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Пренасочване в .htaccess - Сайтът да се зарежда с или без www

Контролен панел cPanel
зареждане с www, зареждане с www отпред, пренасочване към www

Ако искате вашият сайт да се зарежда винаги с www отпред, добавете следните правила в .htaccess файла, намиращ се в директорията на сайта:

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mysite.com$
RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/www\.mysite\.com" [R=301,L]

С тези правила при достъпване на домейна без www отред, например http://mysupersite.com, автоматично ще се зарежда сайта с www - http://www.mysupersite.com.

Сайтът може да се зарежда винаги и без www отпред, като ползвате правилата:

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.mysite.com$
RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/mysite\.com" [R=301,L]

При достъпване на домейна с www отред, например http://www.mysupersite.com, автоматично ще се зарежда сайта без www. - http://mysupersite.com

За акаунти на споделен Linux хостинг, такова пренасочване може да се извърши автоматично и през контролния панел cPanel, секция Домейни от меню Пренасочване.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg