1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да добавим акордеон в сайта?

Как да добавим акордеон в сайта?

Малките ефекти в един уебсайт грабват вниманието на посетителите и засилват интереса им към страницата, на която са попаднали. Сайт билдър пази в арсенала си още един впечатляващ елемент, с който бихте могли да разнообразите изгледа на сайта си и да го направите атрактивен за неговата аудитория.

Елементът „Акордеон“ Ви дава възможността да „приберете“ част от съдържанието на даден текстов компонент така, че да не заема голяма част от пространството на страницата Ви. Обикновено това се случва с помощта на бутон.

Акордеон

Всичко, което трябва да направите, е да кликнете и плъзнете елемента „Акордеон“ до желаното място в сайта Ви.

Натиснете бутона „Добавяне на модул Акордеон“ и кликнете върху „+“ в новия прозорец.

Добавяне на модул Акордеон

Тук е нужно да добавите заглавие и описание.

заглавие и описание

Винаги можете да промените подредбата на секциите чрез разместване само с няколко клика на мишката. Не забравяйте да съхраните промените.

Може да добавяте и пренареждате табовете по абсолютно същия начин. Просто преместете черния кoнтролер, за да промените дължината на елементите, както и да добавите пространство между табовете.

Ако искате да промените стила, натиснете върху иконата „Стилове“ в менюто за настройките на елемента. От тук може да промените цветовете така, че да са по-вълнуващи за потребителите на Вашия сайт. Трябва просто да изберете подходящ нюанс от палитрата.

Може да променяте и подравняването на заглавието, както и съпътстващото го описание от същата секция.
Преместете контролерите, за да промените размера на границите, на шрифта и т.н.

Не забравяйте да скролнете до долу, за да изпробвате всички налични функционалности!

Още веднъж кликнете върху „Запазване„, за да съхраните промените.

За да промените подравняването на елемента, кликнете на иконата „Позициониране“ и изберете желаната от Вас позиция.

Опцията „Видимост“ променя видимостта на даден елемент по определени критерии, като възможностите са десктоп, таблет или мобилно устройство. Просто изберете желаната опция от падащото меню.

Не забравяйте също и за „Локация„. От тук можете да ограничавате или разрешавате достъпа до сайта Ви спрямо различни параметри – град, държава или IP адрес.

Ако не се нуждаете от този елемент повече, кликнете на бутона „Изтриване“ и акордеонът ще бъде премахнат от страницата Ви.

Ако срещнете затруднение при изпълнението на някоя от стъпките, не се колебайте да се свържете с нас по чат, имейл или телефон. Ние ще Ви окажем съдействие, за да създадете професионално своя уникален уебсайт.

Обновена: 10.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още