1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да стартираме обратно броене в сайта?

Как да стартираме обратно броене в сайта?

Организирате специално събитие и искате да го обявите в сайта си по впечатляващ начин? Как Ви се струва идеята да сложите таймер, който да отброява времето до неговото започване? Интересно решение, нали?

Елементи

Сайт билдър предлага тази функция посредством елемента „Обратно броене„.

Обратно броене

Добавете го на страницата си бързо и лесно, като кликнете върху него и го плъзнете до желаната позиция в сайта си.

Кликнете върху иконата на календара и изберете желаната дата. Всичко, което трябва да направите, е да настроите времето и да кликнете върху бутона „Стартиране на обратно броене„.

Стартиране на обратно броене

Настройките са еднакви за всеки елемент, така че лесният и забавен творчески процес е гарантиран. Ако искате да редактирате стила, кликнете върху зоната за обратно броене и преминете към „Настройки стил„.

Ако искате да промените визуализацията на таймера, влезте в настройките на помощното меню на елемента и разгледайте опциите. Там ще откриете възможност за скриване или показване на отделни компоненти. Просто кликнете върху суичовете.

За да намерите най-подходящия шрифт за Вашето съдържание, кликнете върху стрелката на падащото меню и ще видите всички налични шрифтове.

Изберете размера на шрифта, плътността и отстоянията, като преместите контролерите на желаната позиция.

Можете да смените цвета на цифрите и текста. Кликнете върху желания елемент и изберете нюанса, който Ви е необходим.

Не забравяйте да натиснете бутона „Запазване„, след като приключите!

Натиснете с десен бутон на мишката върху елемента и изберете „Редактиране„, в случай че искате да коригирате датата и часа на отчитането, както и да въведете съобщение след приключване на обратното броене.

Също така искате да редактирате етикетите „Дни„, „Часове„, „Минути“ и „Секунди“ в случай на многоезични уеб сайтове.

Кликнете върху „Запазване„, когато сте готови.

Опцията „Видимост“ позволява да променяте видимостта на елемента спрямо устройството, от което се отваря сайтът Ви – десктоп, мобилен телефон или таблет. Просто натиснете „Видимост“ и изберете желаната опция от падащото меню, за да получите пълен контрол над видимостта.

Имайте предвид и „Локация“ в менюто „Видимост„. Разрешете или ограничете достъпа до сайта си спрямо различни параметри като град, държави или IP адрес.

За да изтриете елемента „Обратно броене„, само натиснете бутона „Изтриване“ и ще го премахнете незабавно от сайта си.

Това е всичко. Толкова е лесно, нали?

Ако срещнете затруднение при изпълнението на някоя от стъпките или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип ще Ви окаже съдействие, за да създадете напълно професионално своя уникален уебсайт.

Обновена: 10.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още