1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да добавим ефекти в сайта?

Как да добавим ефекти в сайта?

Сайт билдър е платформа, която Ви дава свободата да направите своя сайт напълно професионално, без да са Ви нужни специални технически умения. Разнообразието от красиви дизайнерски теми в комбинация с интуитивния и бърз редактор могат да направят страниците Ви вълнуващи за потребителите.

Как обаче да добавите търсената динамика, с която да направите сайта си по-атрактивен и оживен? Със специалните ефекти в „арсенала“ на нашия Сайт билдър.

В лявата навигация на редактора ще откриете иконата „Ефекти„, скрила в себе си впечатляващи ефекти, с които да раздвижите всеки елемент от уебсайта си.

Ефекти

Обърнете внимание, че са групирани в четири основни секции – „Избледняване„, „Завъртане„, „Паралакс“ и „Други„. Всичко, което трябва да направите, е да плъзнете желания ефект и да го поставите върху някой от елементите в страницата.

Настройки

Избледняване“ е интересен ефект, но прилагането му върху всяка страница бързо може да Ви отегчи. Използвайте го разумно. Вероятно посетителите на сайта Ви няма да го сметнат за натрапчив, защото ще бъдат привлечени от приятната му динамика.

С ефекта „Завъртане“ несъмнено ще привлечете вниманието на Вашите потребители. С негова помощ можете да завъртите статични елементи в страницата си.

Паралакс“ е ефектът, който определено превръща всеки обикновен и скучен сайт в атрактивно дигитално пространство. Неговото присъствие в страницата я прави интересна и увлекателна.

Affix Ви помага да фиксирате позицията на основната навигация в сайта си така, че докато потребителят скролва до долу, менюто да остане видимо. По този начин нараства шансът Вашите посетители да разгледат всички секции в страницата и да провокирате интереса им към тяхното съдържание.

За да видите всички ефекти, които сте добавили в сайта си, е необходимо да кликнете върху бутона „Преглед„.

В случай че искате да премахнете ефект, който сте добавили, можете да го направите посредством бутона „Изтриване„. Съвсем лесно е. Опитайте сами!

Изтриване

Ако срещнете затруднение или възникнат въпроси, не се колебайте да се обърнете към нас. Нашият екип ще Ви окаже съдействие по имейл, чат или телефон, за да направите своя уникален уебсайт напълно професионално.

Обновена: 10.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още