1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да интегрираме Eventbrite в сайта?

Как да интегрираме Eventbrite в сайта?

Вашият сайт не е просто пространство, в което да покажете своята идея. Той е много повече от това! И за да Ви го докажем, ще ви запознаем с още един инструмент в Сайт билдър, който Ви дава възможност да споделите всички значими за Вас моменти с Вашата аудитория. Можете да установите по-силна и емоционална връзка с Вашите посетители чрез уникалния си уебсайт.

Представяме Ви Eventbrite – прекрасна платформа за организация на събития, която Ви позволява да ги създавате, популяризирате и управлявате по-лесно от всякога.

Всичко, което Ви е нужно, е да си направите акаунт в Eventbrite, за да разберете как функционира приложението.

Ще откриете елемента Eventbrite в секция „Елементи“ в левият панел на Сайт билдър редактора. Кликнете върху него, задръжте и го плъзнете до желаната позиция в страницата.

Елементи - Eventbrite

След това създайте събитие чрез Eventbrite и персонализирайте неговия дизайн, детайлите, описанието и т.н.

Веднага щом създадете събитие от акаунта си в Eventbrite, можете да го добавите и в сайта си.

Въведете кода

Просто отидете на „Създаване на събитие“ в горния десен ъгъл, от където можете да редактирайте, декорирате и управлявате събитията. Уверете се, че сте го стилизирали така, че събитието да съвпада с дизайна на уебсайта Ви.

Създаване на събитие

Кликнете върху „Manage“ » секция Invite & Promote, намираща се в навигацията отляво. След това изберете Website integrations, за да получите нужния код.

Там ще намерите различни опции за това как да се визуализира Вашето събитие.

Предпочитате да бъде индикирано чрез отделна страница, календар, брояч или линк? Изборът е ваш!

Изберете един от вариантите и кликнете „Show me„, за да получите кода. Събитието може да бъде визуализирано в уебсайта Ви чрез бутон или посредством представяне на цялото съдържание.

Отидете на „Вграждане на код„, копирайте генерирания код и го сложете в съответното поле. Когато кодът е добавен, кликнете върху „Код за вграждане“ и събитието ще се появи в сайта Ви.

Бихте могли да промените цвета на изображението, асоциирано с Вашето събитие така, че да кореспондира с цветовете на сайта Ви.

Можете да промените подравняването на елемента, неговата видимост или просто да го премахнете, като изберете съответната опция.

Възползвайте се от чудесните възможности на Eventbrite.

Ако срещнете затруднение или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви окажем съдействие, за да създадете своя уникален уебсайт напълно професионално със Сайт билдър.

Обновена: 10.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още