1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Интеграции в Сайт билдър

Интеграции в Сайт билдър

Сайт билдър е платформата, с която имате възможност не само да създадете свой уникален уебсайт, но и да интегрирате към него различни приложения, превръщайки го в атрактивна онлайн дестинация. Колкото повече, толкова повече. И защо не?!

Табло

Разгледайте секция „Интеграции„, която можете да достъпите от лявата навигация на таблото за управление.

Интеграции

Открийте всички предимства, които тези приложения биха могли да предложат на сайта Ви.

Интеграции

Zendesk е тук, за да Ви помогне да осъществите ефективна комуникация с потребителите на Вашия сайт. Приложението ще повиши доверието към Вас, предоставяйки съдействие на посетителите през избраните канали.

Ако искате потребителите да стигат лесно до Вас, не изпускайте тази важна интеграция.

Добавете Вашия HotJar Site ID и открийте уникалните възможности на тази платформа. Ще Ви отнеме няколко минути да добавите това приложение към сайта си.

Не забравяйте и за Google Analytics, с който бихте могли да следите поведението на аудиторията си чрез Google Analytics Tracking ID.

Със Сайт билдър можете да превърнете посетителите на сайта Ви в реални клиенти. Как? С помощта на Hello Bar. Само добавете Вашия Hello Bar Code и незабавно ще вградите тази услуга в уеб страницата си.

И последно, но не по значение – Disqus. Любимият плъгин за коментиране в интернет, който лесно „съживява“ съдържанието в сайта Ви. Напишете Вашето име и вече можете да се възползвате от всички възможности на интеграцията. Следвайте инструкциите, за да активирате коментарите в сайта си.

Искате да сте сигурни, че Вашите потребители ще намерят това, което търсят бързо? Algolia е платформата, която Ви позволява да добавите търсачка в сайта си. Само с няколко кликвания и без да са Ви нужни технически познания. Лесно е. Опитайте.

Ако срещнете затруднение при изпълнение на някоя от стъпките или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви окажем съдействие по имейл, чат или телефон, за да създадете своя уникален уебсайт напълно професионално със Сайт билдър.

Обновена: 10.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още