1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да добавим Google Maps в сайта?

Как да добавим Google Maps в сайта?

Пренесете визията и идентичността на бизнеса си върху впечатляващ уебсайт, създаден от самите Вас и помощта на Сайт билдър. Направете го лесно, бързо и професионално.

И понеже знаем колко е важно Вашите посетители да Ви познават и да Ви откриват безпроблемно, представяме на Вашето внимание елемента „Карти„. Ще го откриете в таблото за управление » секция „Елементи“ » Карта. Просто кликнете върху него с мишката и го плъзнете към мястото, на което искате да го поставите.

секция "Елементи" » Карта

Премествайки контролерите, имате свободата да зададете желания мащаб.

контролерите

Въведете желаните от Вас адреси или множество местоположения в диалоговия прозорец и не забравяйте да кликнете върху „Запазване„, след като приключите.

Настройки

Какво ще кажете за промяната на стила на Вашата карта, за да я направите в цветна на Вашата страница или дори да качите Вашите собствени изображения!

Може да не харесате как е разположена Вашата карта на страницата, но това може бързо да се промени. За да го направите, кликнете върху иконата „Позициониране“ и ще се отворят три възможности пред Вас. Можете да подравните изображението нагоре, в центъра или надолу.

Не пропускайте опцията „Видимост„.

Тя Ви позволява да разрешите или ограничите видимостта на елемента спрямо устройството, от което се достъпва – десктоп, таблет или мобилно устройство. Просто разгледайте всички настройки и изберете желаната опция от падащото меню, за да получите пълен контрол над видимостта на картата на страницата си.

Имайте предвид и „Локация„. С нея ограничавате или разрешавате достъпа до елемента спрямо няколко параметъра – град, държава или IP адрес.

За да премахнете елемента, кликнете върху него и изберете опцията „Изтриване„.

Проверете останалите елементи в Сайт билдър и възможностите, които предлага, и не забравяйте, че никога не сме на повече от един клик разстояние. Не се колебайте да се обърнете към нашия екип за съдействие по чат, телефон и имейл, за да създадете желания сайт напълно професионално.

Обновена: 10.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още