CYBER WEEK
Домейни на СуперЦени!
Избери сега!
  1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Елементи в Сайт билдър

Елементи в Сайт билдър

Всеки уебсайт отразява индивидуалната представа и различна гледна точка на неговия притежател, когато стане въпрос за стилизиране. Сайт билдър Ви дава свободата да оформяте своите страници така, както бихте искали да изглеждат. Без ограничения.

Всичко е базирано на функционалността Drag&Drop така, че да добавяте всеки елемент на желаното от Вас място лесно и интуитивно. По същия начин можете да връщате промени с командата Ctrl+Z за Windows или командата Cmd+Z за Mac потребителите.

Можете да разгледате всички налични елементи, кликвайки върху раздел „Елементи“ в контролния панел на редактора. При скролване ще откриете пълния списък с компоненти за стилизирането на Вашия сайт.

Елементи

Елементите са групирани в категории, за да се улесни максимално търсенето на конкретен елемент. Ако не откривате това, което търсите, можете да ползвате бутона за търсене.

За да добавите даден елемент в страницата си, кликнете върху него и го плъзнете до мястото, на което бихте искали да го позиционирате.

В случай че искате да вмъкнете изображение, видео, параграф, статия, разделителна линия, лого или дори само един бутон, със Сайт билдър получавате възможността да добавите каквото Ви е нужно, за да оформите своя сайт спрямо Вашите желания.

Всеки един елемент може да бъде редактиран и персонализиран, за да отговори на очакванията Ви по най-добрия начин. Само един клик Ви дели от менюто с настройките.

Там ще видите „Видимост„, които Ви позволяват да променяте видимостта на даден елемент спрямо вида на устройството – десктоп, мобилно устройство и таблет. Просто натиснете „Видимост“ и изберете желаната опция от менюто, за да получите пълен контрол над видимостта на логото в уебсайта си.

Видимост

Разгледайте и Локация. Тази опция Ви дава възможност да разрешавате или забранявате достъпа до определен елемент във Вашия сайт спрямо няколко параметъра – град, държава или конкретен IP адрес.

Ако срещнете затруднение или възникнат въпроси, не се колебайте да се обърнете към нас. Нашият екип ще Ви окаже съдействие, за да направите своя уникален уебсайт напълно професионално.

Обновена: 10.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още