1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да интегрираме PayPal в сайта?

Как да интегрираме PayPal в сайта?

PayPal е един от най-популярните и сигурни методи за онлайн плащания. Ако сайтът Ви е пригоден за получаване на плащания, можете да се възползвате от интеграцията на PayPal в Сайт билдър. В случай че Вашите клиенти искат да извършат покупка от чужбина, PayPal осигурява най-ниската цена.

Как да добавите бутон PayPal?

За да достъпите елемента, трябва да посетите секция Елементи » PayPal.

Елементи » PayPal

Хванете и плъзнете бутона до желаното от Вас място. Всичко, което трябва да направите, за да го видите на страницата си, е да копирате кода за вграждане на бутон PayPal и да го поставите в полето по-долу.

Можете също така да изберете дизайн на бутона, като кликнете върху стрелката на падащото меню под логото и видите наличните опции. За да проверите откъде може да получите кода за вграждане, натиснете линка „Къде мога да получа това?„. След като сте поставили кода, кликнете върху „Добавяне на код за вграждане„.

Добавяне на код за вграждане
Добавяне на код за вграждане

Можете допълнително да редактирате кода от настройките на елемента по всяко време.

Дизайн на бутона

Промяната на подравняването и конфигурацията на видимостта също са възможни! Можете да достъпите настройките, като кликнете един път върху елемента.

За да премахнете бутона PayPal, кликнете върху него и изберете опцията „Изтриване„.

Толкова е лесно!

Уверете се, че сте се запознали с всички полезни функции и елементи, налични в Сайт билдър. Не се колебайте да се обърнете към по чат, имейл или телефон, когато възникнат въпроси. Нашият екип ще Ви съдейства, за да създадете своя сайт със Сайт билдър напълно професионално.

Обновена: 05.04.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още