1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Настройки на сайта през Сайт билдър [Видео]

Настройки на сайта през Сайт билдър [Видео]

Разгледахте ли всички инструменти, които предлага нашият Сайт билдър? С тях можете да дадете начало на своето неповторимо онлайн присъствие бързо, лесно и удобно.

В следващите редове ще Ви представим секция „Настройки„, откъдето можете да управлявате всички важни настройки на страниците в сайта си. Това е още една стъпка към изграждането на автентичен уебсайт.

Без да губите повече време, отворете Таблото за управление от левия панел и изберете иконата „Настройки„.

Настройки

Тук ще намерите две подразделения: „Основни“ и „Вграждане на код“.

Основни настройки

Нека да започнем с настройките в секция „Основни“.

Основни

Разрешете функцията „Неактивен сайт“, ако не искате посетителите на сайта Ви да го виждат в процес на разработка, преди да завършите целия творчески процес.

Можете да зададете и парола за целия уебсайт с помощта на опцията „Защита с парола“ и да проверите как изглежда за потребителите.

Ако се интересувате от тази функция, активирайте контролера „Защита с парола“ и просто въведете избраната от Вас парола в полето „Въведете парола„.

Както можете да видите, промяната на Вашето „име на сайта“ и изгледа на Вашия уебсайт, също могат да бъдат направени от тук.

Опцията „Език на администрацията“ Ви позволява да превключите към езика, който искате да използвате в редактора: английски или български.

Също така можете да зададете часовата зона, която автоматично се присвоява от профила при създаването на уебсайта.

За да смените Лого / Лого за мобилни устройства / Фавикон, скролнете до тази секция и кликнете върху бутона „Запазване„.

  • Лого – това е основното лого, което използвате в сайта си, а Лого за мобилни устройства е по-малкото изображение, което ще се модифицира спрямо определени резолюции за таблети и смартфони.
  • Фавикон е малката икона, която се показва в таба на браузъра, точно до името на сайта.

Плъзнете или прегледайте желаното изображение и не забравяйте да кликнете върху бутона „Запазване„, след като извършите всички промени.

Вграждане на код

Можете да добавяте и HTML тагове, които се поставят в секцията „Вграждане на код„.

Вграждане на код

Попълнете отделните полета с избраните тагове и кликнете на „Запазване„.

Можете лесно да интегрирате Facebook Pixel или да приложите проследяващия идентификационен номер на Google Analytics тук. Всичко, което трябва да направите, е да създадете Facebook Pixel или идентификационен номер за проследяване и да го добавите към секцията. Използвайте максимума от това приложение като един от ключовете към едно отлично дигитално присъствие.

Ако срещнете затруднение при изпълнение на някоя от стъпките или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви окажем съдействие по имейл, телефон или чат, за да създадете своя уникален уебсайт напълно професионално със Сайт билдър.

Обновена: 30.01.2023

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още