1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Сайт билдър – Абонамент (Елементи)

Сайт билдър – Абонамент (Елементи)

Любопитно ли Ви е кои са реалните посетители на Вашия сайт? Ако имате желание да опознаете своята аудитория, можете да го направите с помощта на елемента „Абонамент„, наличен в Сайт билдър.

Добавяйки „Абонамент“ във Вашия сайт, получавате страхотната възможност да съберете списък от имейл адреси на посетители, настоящи и потенциални клиенти. Това е супер лесно и в същото време наистина практично.

Започнете с едно кликване върху иконата на елемента и я плъзнете до мястото, на което искате да я позиционирате в сайта си.

Преместете черните контролери, за да промените ширината на елемента, а зеленият показалец Ви позволява да коригирате височината на елемента.

За да смените стила на елемента, натиснете с десен бутон върху него и изберете „Настройки стил„. Разгледайте всички настройки и персонализирайте елемента, както Ви харесва.

Използвайте суичовете, за да покажете или скриете името на полето, заглавията и текстовите полета. Оттук можете да промените текста на бутона, като въведете заглавието в правилното поле. Имате възможност да промените дори стила на бутона.

Може да управлявате настройките за изпращане по всяко време.

Имате възможност да промените адреса на получателя или да свържете елемента „Абонамент“ с Mailchimp или Google sheets.

Кликнете върху „Mailchimp“ и направете допълнителните промени.

Въведете потребителското си име и парола и кликнете върху „Вход“.

Може да направите Google sheet по същия начин. Свържете Вашия Google акаунт и дайте име на таблицата. Имайте предвид, че веднъж като свържете Google Sheet, Вие може да коригирате таблицата, но вместо това прекъснете връзката и добавете нова таблица.

В случай че искате да интегрирате Mailchimp, трябва да изберете Вашия ID списък от падащото меню.

За да премахнете елемента „Абонамент“, трябва само да натиснете бутона „Изтриване“ и той ще изчезне незабавно.

Ако срещнете затруднение или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви окажем съдействие по чат, имейл или телефон, за да изградите своя уникален уебсайт напълно професионално със Сайт билдър.

Обновена: 20.03.2020

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още