1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да сменим шаблона на сайта? [Видео]

Как да сменим шаблона на сайта? [Видео]

Видео:

Искате да смените дизайна на Вашия уебсайт?

Нека представим на Вашето внимание удобната секция „Шаблони“ в Сайт билдър, с която бързо и лесно можете не само да възстановите първоначалния вид на текущата си тема, но и да промените стилизацията на сайта си с изцяло нов дизайн.

Табло

За да го достъпите, влезте в таблото за управление и кликнете върху секцията Шаблони.

Шаблони

Пред Вас ще се визуализира прозорец „Управление на дизайн шаблони„, който Ви дава право на две опции – „Смяна на шаблон“ и „Оригинален дизайн„.

Избирайки „Смяна на шаблон“, получавате възможност да промените основния дизайн на своя сайт. Помислете добре преди да предприемете тази стъпка, защото стиловете, типографията и всички останали корекции в текущия дизайн на Вашия шаблон ще бъдат премахнати, ако изберете нов.

Смяна на шаблон

С „Оригинален дизайн“ връщате изгледа настоящия дизайн преди нанесените от Вас редакции. Така получавате възможността да започнете творческия процес отначало.

Оригинален дизайн

Уверете се, че сте избрали най-добрия дизайн, който представя Вашия бизнес по най-впечатляващия и неповторим начин.

Ако срещнете затруднение или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви окажем съдействие по чат, имейл или телефон, за да изградите своя уникален уебсайт напълно професионално със Сайт билдър.

Обновена: 22.06.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още