https://help.superhosting.bg/site-builder-templates.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Сайт билдър - Шаблони

Сайт билдър
сайт билдър, сайтбилдър, sitebuilder, site builder

Искате да смените дизайна на Вашия уебсайт?

Нека представим на Вашето внимание удобната секция "Шаблони" в Сайт билдър, с която бързо и лесно можете не само да възстановите първоначалния вид на текущата си тема, но и да промените стилизацията на сайта си с изцяло нов дизайн.

За да го достъпите, влезте в таблото за управление и кликнете върху секцията Шаблони.

Пред Вас ще се визуализира прозорец "Управление на дизайн шаблони", който Ви дава право на две опции – "Смяна на шаблон" и "Оригинален дизайн".

Избирайки "Смяна на шаблон", получавате възможност да промените основния дизайн на своя сайт. Помислете добре преди да предприемете тази стъпка, защото стиловете, типографията и всички останали корекции в текущия дизайн на Вашия шаблон ще бъдат премахнати, ако изберете нов.

С "Оригинален дизайн" връщате изгледа настоящия дизайн преди нанесените от Вас редакции. Така получавате възможността да започнете творческия процес отначало.

Уверете се, че сте избрали най-добрия дизайн, който представя Вашия бизнес по най-впечатляващия и неповторим начин.

Ако срещнете затруднение или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви окажем съдействие по чат, имейл или телефон, за да изградите своя уникален уебсайт напълно професионално със Сайт билдър.

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg