1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да сменим шаблона на сайта?

Как да сменим шаблона на сайта?

Искате да смените дизайна на Вашия уебсайт?

Нека представим на Вашето внимание удобната секция „Шаблони“ в Сайт билдър, с която бързо и лесно можете не само да възстановите първоначалния вид на текущата си тема, но и да промените стилизацията на сайта си с изцяло нов дизайн.

Табло

За да го достъпите, влезте в таблото за управление и кликнете върху секцията Шаблони.

Шаблони

Пред Вас ще се визуализира прозорец „Управление на дизайн шаблони„, който Ви дава право на две опции – „Смяна на шаблон“ и „Оригинален дизайн„.

Избирайки „Смяна на шаблон“, получавате възможност да промените основния дизайн на своя сайт. Помислете добре преди да предприемете тази стъпка, защото стиловете, типографията и всички останали корекции в текущия дизайн на Вашия шаблон ще бъдат премахнати, ако изберете нов.

Смяна на шаблон

С „Оригинален дизайн“ връщате изгледа настоящия дизайн преди нанесените от Вас редакции. Така получавате възможността да започнете творческия процес отначало.

Оригинален дизайн

Уверете се, че сте избрали най-добрия дизайн, който представя Вашия бизнес по най-впечатляващия и неповторим начин.

Ако срещнете затруднение или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви окажем съдействие по чат, имейл или телефон, за да изградите своя уникален уебсайт напълно професионално със Сайт билдър.

Обновена: 08.04.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още