https://help.superhosting.bg/webuzo-control-panel.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Webuzo - Хостинг контролен панел

Webuzo
webuzo, webuzo control panel, webuzo vps, webuzo панел, webuzo контролен панел, webuzo cloud vps
Webuzo VPS контролен панел

Webuzo е лесен за ползване хостинг контролен панел с интуитивен графичен интерфейс.

С Webuzo можете да управлявате вашия виртуален сървър и да извършвате специфични настройки на инсталираните приложения.

Можете да инсталирате и управлявате различни сървърни приложения, като уеб сървър Apache, Nginx, MySQL, PHP, мейл сървър, DNS сървър, бази данни и още над 300 скрипта и системи.

Сред най-популярните са CMS системите Joomla, WordPress, Drupal, както и специфичен софтуер като Node.js, NoSQL Databases (MongoDB, RavenDB, CouchDB и други), Ruby On Rails, Django framework, Subversion (SVN) server, GIT repository, Java (Tomcat) и много други.

При поръчка, през нашия сайт, на виртуален сървър или Cloud VPS, можете да изберете Webuzo от предложенията за контролен панел.

Webuzo се предлага безплатно при поръчка на VPS планове - VPS Start, VPS Pro, VPS Mega, VPS Business.

Webuzo VPS контролен панел

При план VPS Mini или Cloud VPS контролният панел Webuzo може да се поръча допълнително.

Контролния панел Webuzo е готов за ползване няколко минути след потвърдено плащане по поръчка за виртуален сървър с Webuzo. Всички данни за достъп и управление се изпращат на имейл адреса, с който е направена поръчката.

500px270px
SuperHosting.BG
  Webuzo
 • Webuzo - Проверка на имейл акаунт (през уебмейл)
  След като има инсталиран имейл сървър и сте създали имейл акаунти в контролния панел Webuzo, пощата получавана на тях можете да проверявате по няколко начина. Можете да инсталирате и настроите... »
 • Webuzo - Промяна на парола за имейл акаунт
  След като сте създали имейл акаунт, може да промените паролата лесно и бързо от контролния панел Webuzo. За да направите това, можете да следвате стъпките: 1. Влезте в контролния панел на... »
 • Webuzo - Създаване на имейл акаунт
  Ако използвате виртуален сървър, предоставян от СуперХостинг.БГ, с инсталиран контролен панел за управление Webuzo, e-mail акаунти можете да създавате само с няколко клика на мишката. За да създадете имейл акаунт на... »
 • Webuzo - Инсталиране на мейл сървър
  За да създадете и използвате имейл акаунти на виртуален сървър е необходимо да разполагате с инсталиран имейл сървър, с който да се осъществява получаването и изпращането на имейл кореспонденция. Необходим... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg