https://help.superhosting.bg/csr.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Какво е CSR?

SSL сертификати
csr, Certificate Signing Request, csr for SSL, ЦСР

CSR е съкращение от Certificate Signing Request. CSR представлява заявка за сертификат - шифрован текст, който съдържа информацията, която ще бъде включена в SSL сертификата като името на организацията, на която се издава SSL сертификат, име на домейн, административни данни и др. CSR-ът съдържа и публичния ключ, който който ще бъде включен в SSL сертификата. С генерирането на CSR се генерира и частния ключ (Private Key). CSR може да бъде генериран на сървъра, на който ще бъде инсталиран сертификата.

Всички клиенти закупили SSL сертификат чрез СуперХостинг.БГ могат да генерират CSR през своя клиентския профил.

След това компанията, която издава сертификата, използва CSR-а за издаването на сертификата.

500px270px
SuperHosting.BG
  SSL сертификати
 • Let's Encrypt сертификати
  През опцията Let's Encrypt SSL в cPanel можете да изискате издаване и да инсталирате SSL сертификат за всеки един от добавените домейни в хостинг акаунта. С Let's Encrypt сертификатите можете да... »
 • Конвертиране и изтегляне на SSL сертификат в .PFX формат
  Ако за инсталацията на SSL сертификата е необходимо той да бъде в .pfx формат, например за Windows базиран сървър, е необходимо да го конвертирате. След като имате вече издаден SSL сертификат,... »
 • HTTPS - Част от съдържанието на сайта се зарежда през несигурна връзка (HTTP)
  Когато даден сайт се зарежда през HTTPS (https://mysupersite.com), връзката със сървъра се криптира чрез ползването на SSL (SSL сертификат). По този начин данните, предавани между потребителя и сървъра, са в... »
 • Преиздаване на SSL сертификат от GeoТrust
  Преиздаване на SSL сертификат е възможно, ако сертификатът вече е издаден. При преиздаване могат да се променят данните в заявката за издаване на сертификат CSR (фирма, адрес и други), но... »
 • Създаване на CSR в cPanel
  За да създадете заявка за издаване на сертификат (Certificate Signing Request - CSR) достъпете контролния панел cPanel и изберете меню SSL/TLS. След това кликнете на Генериране, преглед, качване или изтриване на... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg