https://help.superhosting.bg/generate-csr-in-cpanel.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Създаване на CSR в cPanel

SSL сертификати
cpanel csr, създаване на csr, управление на csr в cpanel, заявка за издаване на сертификат

За да създадете заявка за издаване на сертификат (Certificate Signing Request - CSR) достъпете контролния панел cPanel и изберете меню SSL/TLS.

След това кликнете на Генериране, преглед, качване или изтриване на заявка за издаване на SSL сертификат.

Управление на CSR заявки за издаване на сертификат

Попълване на информация за генериране на CSRЗа създаването на заявка е необходимо да се попълни информацията в задължителните полета.

Задължителна информация:

Ключ: За да се създаде нов частен ключ изберете Generate a new 2048 bit key. Ако искате да използвате вече съществуващ, изберете от списъка.

Домейни: Необходимо е да попълните име на домейн. За издаването на Wildcard SSL сертификат е необходимо да попълните поддомейна *, например *.sample.com.

Град, Област, Държава: попълнете данни за град, област и държава.

Организация: Ако не е налична организация/фирма, може да попълните NA.

Имейл адрес: Попълнете валиден имейл адрес, на който ще бъде изпратен имейл за верификация на собствеността над домейна.

Информация, която не е задължителна за попълване:

Отдел: Отдел в организацията - незадължително поле.

Парола: Парола към заявката за издаване на сертификата. Попълването на това поле не се изисква.

Описание: Описание на сертификата, което ще се вижда в cPanel -> SSL/TLS.

info-icon Бележка: В случай че ще ползвате този CSR за издаване на SSL сертификат през СуперХостинг.БГ, моля попълнете полетата Компания и Отдел. За частно лице в полето Компания въведете име и фамилия, а в полето Отдел може да въведете например IT.

Заявката за издаване на сертификат е генериранаСлед като кликнете на бутона Генериране заявката ще бъде генерирана, заедно с частен ключ.

Можете да копирате заявката за издаване от полето Заявка за издаване на сертификат (CSR).

info-icon Тази заявка за издаване на сертификат (CSR) може да се ползва за издаване на нов или за преиздаване на SSL сертификат.

500px270px
SuperHosting.BG
Уведоми ме при
Delcho
Гост
Delcho

Здравейте,
Имам следният проблем: Когато влезна в ‘Управление на SSL сертификати’ виждам, че всички домейни са със cPanel сертификант без един, който е с Let’s encrypt, и нито един поддомейн няма сертификат. Сега си направих и-мейл и мейл клиента почна да се оплаква, че връзкара не била сигурна. В SSL/TLS статус под статус на сертификата на основният домейн пише: ‘Domain Validated
Expires on 29 април 2018. The certificate will renew via AutoSSL.’. Има ли начин да се направи Renew на сертификата по-рано? Пуснах заявка за издаване на сертификат, но в Help намерих единствено да си закупя сертификат.
Има ли начин да си подновя сертификата на let’s encrypt с такъв на cPanel, който е безплатен и да служи за всички поддомейни, както е направено автоматично с всички други домейни в акаунта ми, без да чакам да изтече стария домейна, за да може АутоССЛ-а да си свърши работата.

Поздрави

All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg