Google Ads – често задавани въпроси

1. С кои услуги мога да получа промоционален код за реклама в „Google Ads“?

Промоционален код за реклама в системата на „Google Ads™“ се предоставя за нови хостинг услуги. За да получите промоционален код е необходимо да направите поръчка за една от следните услуги:

Стойността на промоционалния кредит е 90 лв. за всички описани услуги.

2. Как да получа „Google Ads“ промоционален код?

Необходимо е да добавите промоционалния кредит в онлайн поръчката през нашия сайт. Добавянето става на стъпката „Други услуги“. Веднага след активирането на избраните услуги ще получите промоционалния код за активиране на офертата на посочения в поръчката e-mail адрес.

Ако в поръчката пропуснете да заявите, че желаете да се възползвате от промоционалната оферта, можете да направите заявка и след активиране на поръчката през клиентския си профил в секцията „Google Ads™“.

Нашите настоящи клиенти могат да намерят подробна информация как да се възползвате от промоционалната оферта за реклама в „Google Ads™“ в клиентския си профил – секцията „Google Ads™“.

3. Въведох промоционалния код в Ads профила си, но когато вляза в „платежна информация“ се визуализира „Салдо: 0,00 лв.“

Съгласно условията за получаване на промоционален кредит е необходимо първо да изразходвате 30 лв. в рекламни кампании и чак след това кредитът ще бъде зареден по Ads сметката. Зареждането става до 5 дни след като профила е натрупал рекламни разходи на стойност 30 лв.

4. Въведох промоционалния код в Ads профила си, но салдото по сметката ми не се промени. След това въведох кода отново, но се получи грешка: „Този промоционален код вече е осребрен“.

Когато за пръв път сте въвели кода той вероятно е приет от системата на Google Ads, но съгласно условията за получаване на промоционален кредит е необходимо първо да изразходвате 30 лв. в реални рекламни кампании, след което кредитът ще бъде зареден по вашата Ads сметка.

5. Въведох кода за Google Ads който ми предоставихте, но получавам следното съобщение: Sorry, you are not eligible for this promotional code for the following reason(s): The country of your billing address.

Промоционалните кодове за реклама в Google Ads, които предоставяме на наши клиенти са валидни само за България. Подобно съобщение се получава когато профилът е създаден от IP адрес извън България или когато за billing адрес е посочен адрес, който не в България.

6. Какъв е периодът, в който трябва да използвам кода?

Периодът в който трябва да въведете кода е до 14 дни, считано от дата на създаване на Ads профила. В един Ads профил може да се ползва само един промоционален код.
За самата валидност на кода информация можете да намерите в клиентския си профил в нашата система -> секцията Google Ads.

7. Какъв е периодът, в който трябва да натрупам рекламни разходи на стойност 30 лв., за да получа кредита?

Периодът в който трябва да натрупате рекламни разходи на стойност 30 лв. е един (1) месец, считано от момента в който сте въвел(а) промоционалния код.

8. Как да създам профил в Google Ads?

За да се регистрирате и да се възползвате от промоционалната оферта, посетете адрес: https://adwords.google.com/select/Login?hl=bg&sourceid=superhosting&subid=bg-bg-rp-superhosting

и следвайте указанията на помощната програма за регистрация.

Още информация за създаване на Google Ads профил >>>

9. Къде да въведа промоционалния код?

След като създадете профил в „Google Ads™“ и изберете предпочитан вариант за плащане, кликнете върху раздела „Таксуване -> Предпочитания за плащане“. Ще се зареди страницата „История на транзакциите“.

За да се възползвате от промоционалния кредит, изберете бутона „Други действия -> Прилагане на промоционален код“ и въведете кода.

Още информация за прилагането на промоционален кода в системата на Google Ads >>>

10. Как става заплащането на рекламната кампания в Google Ads?

За момента за България заплащанията за реклама в Google Ads се извършват само с кредитна карта. Поддържат се почти всички кредитни карти, както и някои дебитни карти (Visa и MasterCard).

Още информация за заплащане на рекламната кампания в Google Ads >>>

11. Може ли да настроя Ads профила, така че да не се получават непредвидени плащания?

Профилът в Google може да бъде настроен така че, да не се изразходват повече средства от предвидените. За целта може да се посочи дневен лимит на изразходваната сума и крайна дата на кампанията. По този начин системата на Google ще пуска рекламите до изчерпване на дневния бюджет и до крайната дата на кампанията.

12. Работа с трети страни

Обновена: 20.11.2012

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още