https://help.superhosting.bg/google-adwords-payment.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Google AdWords - заплащане на рекламна кампания

Google AdWords
google adwords, плащане, ваучер, реклама, кредитна карта

За момента за България заплащанията за реклама в Google AdWords се извършват само с кредитна карта. Поддържат се почти всички кредитни карти, както и някои дебитни карти (Visa и MasterCard).

За да въведете платежна информация влезете с своя Google AdWords на адрес: https://adwords.google.com

Изберете раздел "Таксуване -> Настройки за таксуване"

Налични са следните две опции:
- ръчни плащания;
- автоматични плащания.

Ако изберете опцията "ръчни плащания" системата на Google няма да ви таксува автоматично, но рекламната кампания ще стартира чак след като извършите плащане. За да се осъществи това таксуване в профила трябва да бъдат въведени данни за кредитна карта, чрез която ще се извършват плащанията.

За да въведете данните изберете линка "Таксуване" и след като страницата се зареди изберете бутона "Извършване на плащане". Въведете данните от своята кредитна карта и продължете към плащането.

След успешно плащане избраната сума ще се зареди по вашата AdWords сметка и ако в профила има настроена рекламна кампания тя ще бъде автоматично стартирана.

Ако сте избрали опцията "автоматични плащания" системата на Google ще ви таксува автоматично при достигане на определен праг, или на всеки 30 дни, в случай че този праг не бъде достигнат за период от 30 дни. За да се осъществи това таксуване в профила трябва да бъдат въведени данни за кредитна карта, чрез която ще се извършват плащанията.

За да въведете данните на кредитната карта изберете линка "Таксуване" и след като страницата се зареди изберете линка (горе-ляво) "Настройка за таксуване" и след това бутона "Добавяне на нов начин на плащане".

Въведете данните от своята кредитна карта и след това изберете "Запазване". Google ще верифицират картата и когато процесът на верификация приключи ще активират рекламната кампания (ако има настроена).

500px270px
SuperHosting.BG
  Google AdWords
 • Интернет рекламата - ново измерение за популяризация на бизнеса
  За постигане на ефективна интернет реклама е необходимо преди това вашият уеб сайт да е завършен, професионално изграден и надеждно поддържан чрез качествена хостинг услуга. Интернет рекламата измина дълъг път... »
 • Google AdWords - по-ефективната реклама (II част)
  В първата част на статията Google AdWords – по-ефективната реклама ви запознахме с платформата и нейните основни предимства. В тази статия ще дадем конкретни насоки за стартиране и развитие на... »
 • Google AdWords - по-ефективната реклама (I част)
  За постигане на ефективна онлайн реклама, освен инструмента AdWords, е необходимо преди това вашият сайт да е завършен, професионално изграден и надеждно поддържан чрез качествена хостинг услуга. С повече от три... »
 • Google AdWords – често задавани въпроси
  1. С кои услуги мога да получа промоционален код за реклама в "Google AdWords"? Промоционален код за реклама в системата на "Google AdWords™" се предоставя за нови хостинг услуги. За да... »
 • Google Adwords - въвеждане на промоционален код
  Превърнете своите 30 лв. в 120 лв! След като профилът в "Google AdWords™" е създаден и е избран предпочитан вариант за плащане, влезте в него и кликнете на раздел "Таксуване ->... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg