https://help.superhosting.bg/managed-vps-overview.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Управление на Managed VPS през клиентския профил

Managed VPS
VPS, Managed VPS, статус, upgrade на Managed VPS, VIP бекъп

В клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ има възможност за административно управление на Managed VPS. След като влезете в "Моят профил" в менюто вляво, в първата секция "Хостинг Услуги и Домейни", изберете "Managed VPS". Ще се зареди списък с активните Managed VPS сървъри. Натиснете бутона "Детайли". Ще видите информация за статуса на услугата и до кога е активна.

Обща информация за Managed VPS

Имате възможност да направите заявка за Upgrade на плана, както и да поръчате допълнителен (VIP) бекъп.

От тази страница могат да се видят детайли за хостинг акаунтите на Managed VPS сървъра, активните IP адреси и изразходвания трафик.

500px270px
SuperHosting.BG
  Managed VPS
 • Промяна на основен домейн при Managed VPS
  В клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ има възможност за административно управление на Managed VPS. След като влезете в "Моят профил" в менюто вляво в първата секция "Хостинг Услуги и... »
 • Активиране на SSH при Managed VPS
  В клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ има възможност за административно управление на Managed VPS. След като влезете в "Моят профил" в менюто вляво в първата секция "Хостинг Услуги и... »
 • Промяна на парола за контролен панел при Managed VPS
  В клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ има възможност за административно управление на Managed VPS. След като влезете в "Моят профил" от менюто вляво, в първата секция "Хостинг Услуги и... »
 • Допълнителен (VIP) бекъп при Managed VPS
  За по-голяма сигурност няколко пъти седмично се архивира разположеното на сървъра съдържание. При стандартния бекъп се генерират и съхраняват до 3 архива седмично, като не всички типове файлове се включват... »
 • Upgrade на Managed VPS
  В клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ има възможност за административно управление на Managed VPS. След като влезете в "Моят профил" в първата секция "Хостинг Услуги и Домейни" изберете "Managed... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg