https://help.superhosting.bg/what-is-managed-vps.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Какво е Managed VPS?

Managed VPS
VPS, ManagedVPS, CPU, повече ресурси

Managed VPS - SuperHosting.BG

Managed VPS (управляем виртуален сървър) представлява хостинг услуга, при която получавате достъп до независим сървър, с инсталиран контролен панел (cPanel), денонощна техническа поддръжка и мониторинг. При Managed VPS е включен и регулярен бекъп на съдържанието на сървъра.

На виртуалния сървър можете да разполагате различни уеб приложения, включително и такива, които поради специфични изисквания или нужда от повече ресурси, не могат да работят на споделен хостинг. Администрацията на сървъра се осъществява от СуперХостинг.БГ.

На практика с Managed VPS получавате същата среда както при споделен хостинг, но приложенията разполагат с много повече ресурси.

500px270px
SuperHosting.BG
  Managed VPS
 • Промяна на основен домейн при Managed VPS
  В клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ има възможност за административно управление на Managed VPS. След като влезете в "Моят профил" в менюто вляво в първата секция "Хостинг Услуги и... »
 • Активиране на SSH при Managed VPS
  В клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ има възможност за административно управление на Managed VPS. След като влезете в "Моят профил" в менюто вляво в първата секция "Хостинг Услуги и... »
 • Промяна на парола за контролен панел при Managed VPS
  В клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ има възможност за административно управление на Managed VPS. След като влезете в "Моят профил" от менюто вляво, в първата секция "Хостинг Услуги и... »
 • Допълнителен (VIP) бекъп при Managed VPS
  За по-голяма сигурност няколко пъти седмично се архивира разположеното на сървъра съдържание. При стандартния бекъп се генерират и съхраняват до 3 архива седмично, като не всички типове файлове се включват... »
 • Upgrade на Managed VPS
  В клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ има възможност за административно управление на Managed VPS. След като влезете в "Моят профил" в първата секция "Хостинг Услуги и Домейни" изберете "Managed... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg