https://help.superhosting.bg/managed-vps-ssh.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Активиране на SSH при Managed VPS

Managed VPS
Managed VPS, данни SSH за Managed VPS, SSH при Managed VPS

В клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ има възможност за административно управление на Managed VPS. След като влезете в "Моят профил" в менюто вляво в първата секция "Хостинг Услуги и Домейни" изберете "Managed VPS". Ще се зареди списък с активните Managed VPS сървъри. Натиснете бутона "Детайли". Ще видите информация за статуса на услугата и до кога е активна.

В карето "Активни (cPanel) хостинг акаунти" ще видите наличните хостинг акаунти.

Активни хостинг акаунти при Managed VPS

Активни хостинг акаунти при Managed VPS

Натиснете бутон "Детайли". Ще се зареди следния прозорец:

Активиране на SSH при Managed VPS

Активиране на SSH при Managed VPS

Натиснете линка "Активиране на SSH". SSH достъпът за акаунта ще бъде активиран. На контактния имейл адрес се изпраща имейл с актуални данни за достъп.

500px270px
SuperHosting.BG
  Managed VPS
 • Промяна на основен домейн при Managed VPS
  В клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ има възможност за административно управление на Managed VPS. След като влезете в "Моят профил" в менюто вляво в първата секция "Хостинг Услуги и... »
 • Промяна на парола за контролен панел при Managed VPS
  В клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ има възможност за административно управление на Managed VPS. След като влезете в "Моят профил" от менюто вляво, в първата секция "Хостинг Услуги и... »
 • Допълнителен (VIP) бекъп при Managed VPS
  За по-голяма сигурност няколко пъти седмично се архивира разположеното на сървъра съдържание. При стандартния бекъп се генерират и съхраняват до 3 архива седмично, като не всички типове файлове се включват... »
 • Upgrade на Managed VPS
  В клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ има възможност за административно управление на Managed VPS. След като влезете в "Моят профил" в първата секция "Хостинг Услуги и Домейни" изберете "Managed... »
 • Управление на Managed VPS през клиентския профил
  В клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ има възможност за административно управление на Managed VPS. След като влезете в "Моят профил" в менюто вляво, в първата секция "Хостинг Услуги и... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg