https://help.superhosting.bg/ssl-certificate-pfx.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Конвертиране и изтегляне на SSL сертификат в .PFX формат

SSL сертификати
ssl certificate pfx, ssl сертификат в pfx

Ако за инсталацията на SSL сертификата е необходимо той да бъде в .pfx формат, например за Windows базиран сървър, е необходимо да го конвертирате.

След като имате вече издаден SSL сертификат, достъпете клиентския профил през superhosting.bg. От менюто в ляво изберете SSL Сертификати и след това на Детайли за избрания сертификат.

Най-долу на страницата с детайлите за сертификата, в секция Конвертиране и изтегляне на сертификата в .PFX формат, кликнете на Покажи.

Конвертиране и изтегляне на SSL сертификат в .pfx формат

Въведете парола (1), която може да бъде изискана при инсталацията на сертификата. След като кликнете на бутона Конвертирай и свали в PFX формат (2), ще можете да свалите SSL сертификата в .pfx формат.

500px270px
SuperHosting.BG
  SSL сертификати
 • Let's Encrypt сертификати
  През опцията Let's Encrypt SSL в cPanel можете да изискате издаване и да инсталирате SSL сертификат за всеки един от добавените домейни в хостинг акаунта. С Let's Encrypt сертификатите можете да... »
 • HTTPS - Част от съдържанието на сайта се зарежда през несигурна връзка (HTTP)
  Когато даден сайт се зарежда през HTTPS (https://mysupersite.com), връзката със сървъра се криптира чрез ползването на SSL (SSL сертификат). По този начин данните, предавани между потребителя и сървъра, са в... »
 • Преиздаване на SSL сертификат от GeoТrust
  Преиздаване на SSL сертификат е възможно, ако сертификатът вече е издаден. При преиздаване могат да се променят данните в заявката за издаване на сертификат CSR (фирма, адрес и други), но... »
 • Създаване на CSR в cPanel
  За да създадете заявка за издаване на сертификат (Certificate Signing Request - CSR) достъпете контролния панел cPanel и изберете меню SSL/TLS. След това кликнете на Генериране, преглед, качване или изтриване на... »
 • SSL сертификатите – сигурност при комуникацията
  Защо е важно да има SSL сертификат? С всеки изминал ден Интернет става все по-важна част от нашето ежедневие. Ние общуваме онлайн, пазаруваме онлайн, разплащаме сметките си онлайн. Прекарваме голяма... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg