https://help.superhosting.bg/ssl.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

SSL (Secure Sockets Layer)

SSL сертификати
SSL, Secure Sockets Layer, SSL сертификати

SSL е протокол разработен от Netscape Communications Corporation. Основното му предназначение е да установи защита на информацията от подслушване, подправяне и т.н. Осигурява висока степен на конфиденциалност. Използва се при on-line разплащания, on-line трансфери, електронно банкиране и др.

SSL сертификатът осигурява криптирана връзка между сървъра и клиентския браузър. Ако от вашия уеб сайт се изпраща или се получава конфиденциална информация (платежни данни, информация за профили и акаунти, пароли за достъп, данни от кредитни карти, банкови сметки и т.н.), тогава е препоръчително да се инсталира SSL сертификат.

SSL сертификатите предлагани от СуперХостинг.БГ са издадени от оторизиран провайдър (trusted authority) и са съвместими с 99,9% от браузърите. При тях не се извежда съобщение, че посещението на сайта е рисковано.

Повече информация за SSL сертификатите, предлагани от СуперХостинг.БГ можете да намерите на адрес: http://www.superhosting.bg/web-hosting-page-certificates.php

500px270px
SuperHosting.BG
  SSL сертификати
 • Let's Encrypt сертификати
  През опцията Let's Encrypt SSL в cPanel можете да изискате издаване и да инсталирате SSL сертификат за всеки един от добавените домейни в хостинг акаунта. С Let's Encrypt сертификатите можете да... »
 • Конвертиране и изтегляне на SSL сертификат в .PFX формат
  Ако за инсталацията на SSL сертификата е необходимо той да бъде в .pfx формат, например за Windows базиран сървър, е необходимо да го конвертирате. След като имате вече издаден SSL сертификат,... »
 • HTTPS - Част от съдържанието на сайта се зарежда през несигурна връзка (HTTP)
  Когато даден сайт се зарежда през HTTPS (https://mysupersite.com), връзката със сървъра се криптира чрез ползването на SSL (SSL сертификат). По този начин данните, предавани между потребителя и сървъра, са в... »
 • Преиздаване на SSL сертификат от GeoТrust
  Преиздаване на SSL сертификат е възможно, ако сертификатът вече е издаден. При преиздаване могат да се променят данните в заявката за издаване на сертификат CSR (фирма, адрес и други), но... »
 • Създаване на CSR в cPanel
  За да създадете заявка за издаване на сертификат (Certificate Signing Request - CSR) достъпете контролния панел cPanel и изберете меню SSL/TLS. След това кликнете на Генериране, преглед, качване или изтриване на... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg