https://help.superhosting.bg/supermail-renewal.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Подновяване на услуга СуперМейл

СуперМейл
supermail, супермейл, супермейл подновяване

Подновяване на имейл услугата СуперМейл, можете да извършите през клиентския ви профил в superhosting.bg.

След като достъпите клиентския профил, подновяване на услугата можете да извършите през меню Подновявания.

Подновяване може да се извърши и директно през страницата на имейл акаунта. Избирате от главното меню СуперМейл, кликвате на Детайли за имейл акаунта и след това избирате Поднови:

Подновяване на план СуперМейл

След като кликнете на бутона Поднови, следвайте стъпките на поръчката за подновяване. На последната стъпка от поръчката ще можете да изберете един от десет различни начина за плащане - Банков превод, ePay, B-Pay (банкомат) и други.

500px270px
SuperHosting.BG
  СуперМейл
 • Промяна на паролата за СуперМейл имейл акаунт
  Промяна на паролата за имейл акаунта ви към СуперМейл може да се извърши или през клиентския профил в superhosting.bg или през административния панел на имейл акаунта. За да промените паролата през... »
 • Как да достъпя и управлявам пощенската си кутия в СуперМейл?
  Достъп и работа с пощенската кутия За да проверите СуперМейл пощата си, въведете в адресната лента на вашия уеб браузър адреса: https://supermail.bg В отворилата се страница въведете имейл адреса и неговата парола. Контролен панел... »
 • Преминаване на следващ СуперМейл план
  В случай, че дисковата квота за СуперМейл имейл акаунта ви се запълва, можете да направите ъпгрейд на плана си. Преминаване на следващ СуперМейл план За да преминете към по-горен СуперМейл план, достъпете... »
 • MS Outlook 2010 / 2013 - Имейл настройки
  Ако още нямате имейл акаунт, можете да го създадете през контролния панел за управление на вашия хостинг акаунт. За да проверите вашата поща чрез MS Outlook 2010 / 2013, е необходимо... »
 • Mozilla Thunderbird – Имейл настройки (версии след 24)
  След като сте стартирали Mozilla Thunderbird, изберете File -> New -> Existing Mail Account: Въведете вашето име (Your name), имейл адреса (Email address) и паролата (Password) за него. Натиснете Continue: След натискането... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg