https://help.superhosting.bg/tips-for-choosing-strong-password.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Няколко съвета при избора на подходяща парола

Сигурност
парола, password, сигурна парола, силна парола, сигурност

Хостинг акаунта ви съдържа важна информация и дава достъп до управлението на сайтовете ви, пощенските кутии, базите данни и др. Това означава, че трябва внимателно да подходите към избора на нова парола, за да не се стигне до неприятни последици, в случай на неоторизиран достъп на трети лица в резултат на налучкване на паролата. Ето и и няколко кратки съвета за избора на парола:

 1. Не използвайте поредни цифри или букви.
  Пример:
  123456, abcdef и др.
 2. Не използвайте личното си име, фамилия, телефонен номер, ЕГН, прякор, както и всяка друга информация, която е или би могла да стане публично достъпна, вследствие на което паролата да бъде налучкана от недоброжелатели.
 3. Не използвайте често срещани комбинации.
  Пример:
  13579, asdasd, 1q2w3e4r, qwertyuiop, admin, password, administrator и т.н.
 4. При избора на парола, можете в избраната дума да заместите някои от символите в паролата по схемата букви = цифри.
  Пример:
  I=1, L=1, A=4, T=7, E=3, g=9, о=0, и т.н. По тази схема, примерно думата 'hosting' може да се изпише като 'Hos71n9'.
 5. Използвайте комбинации от цифри, малки и главни букви. Дългите пароли (над 7 или 8 символа) дават по-голяма сигурност за вашия акаунт.

500px270px
SuperHosting.BG
  Сигурност
 • cPanel - Имейл нотификация при достъп до имейл акаунт
  В контролния панел cPanel се поддържа опция за изпращане на имейл нотификация, при засечен успешен достъп в пощата през Webmail или имейл клиент. За да активирате или деактивирате опцията, влезте през... »
 • cPanel - Имейл нотификация при достъп до cPanel
  В контролния панел cPanel може да се активира опция за изпращане на имейл нотификация, при засечен успешен достъп до cPanel. По подразбиране тази функционалност е деактивирана. Активиране на имейл нотификациите се... »
 • Интелигентна спам защита
  Към всички хостинг планове и Managed VPS сървърите, предлагани от СуперХостинг.БГ, е включена стандартна защита от спам имейл съобщения. Към планове СуперПро и СуперХостинг, както и всички Managed VPS услуги, се... »
 • Какво е DDoS?
  DDoS (Distributed Denial of Service) е разпространена атака за отказ (блокиране) на услуга. Реализира се в глобалната компютърна мрежа (интернет) и е насочена към услуги предоставяни във виртуалното пространство. Такива... »
 • Проверки за сигурност - WordPress Manager by SuperHosting
  WordPress е една от най-използваните системи в Уеб, за създаване на уеб сайт. Това я прави и една от системите, към която има голям интерес от страна на злонамерени лица,... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg