https://help.superhosting.bg/joomla-admin-login.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как да вляза в администрацията на Joomla?

Joomla
joomla admin, joomla administrator

За достъп до административния панел на Joomla! е необходимо да ползвате следния адрес:

http://your-domain.com/administrator

Забележка: Необходимо е да заместите your-domain.com с името на вашия домейн.

Ще се зареди следния прозорец:

Административен панел на Joomla!

В полето за потребителско име въведете избраното от вас име за администратор на системата, а в полето за парола посочената от вас парола. След това натиснете бутона "Log in", за да достъпите успешно административния панел.

500px270px
SuperHosting.BG
  Joomla
 • Активиране на Redis в Joomla! (версии след 3.4.x)
  Redis се поддържа в Joomla! от версия 3.4.0. Активирането на Redis в Joomla! се извършва през административния панел. Бележка: Преди да активирате Redis в Joomla!, уверете се, че Redis е активиран... »
 • Joomla! - Изграждане на уеб сайт за няколко минути
  CMS (Content Management System) системите за управление на съдържанието са уеб приложения, които дават възможност на уеб сайт администраторите лесно да публикуват, допълват, редактират и изтриват съдържание, снимки и документация... »
 • Импорт и обновяване на система в Softaculous
  Платформата Softaculous предоставя възможност да бъдете автоматично уведомявани при наличието на нова версия на системите, които използвате за разработка на вашите сайтове и приложения. Също така се предоставя възможност  бързо... »
 • Error establishing a database connection
  Съобщенията за липса на връзка с базата данни са различни в зависимост от използвания CMS за сайта. При WordPress съобщението е: Error establishing a database connection При Joomla е: Database Error: Unable to connect... »
 • Повишаване на сигурността на Joomla!
  Системата Joomla! е безплатна, с отворен код и е една от най-използваните в Интернет пространството и долу-описаните методи не могат да гарантират 100% сигурност и неприкосновеност за вашия сайт. Това... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg