1. Начало
  2. Услуги, поръчки, клиентски профил
  3. Поръчки
  4. Плащане с кредитна или дебитна карта

Плащане с кредитна или дебитна карта

Ако разполагате с кредитна или дебитна карта, може да заплатите Вашата поръчка в реално време, използвайки банковата система за разплащане на БОРИКА.

Поръчка на услуги през сайта на СуперХостинг.БГ.

1. След като сте избрали желаната от Вас услуга, на сайта на СуперХостинг.БГ, на стъпката „избор за плащане“ на поръчка ще имате възможност да изберете плащане с кредитна или дебитна карта – избирайки опцията „Кредитна/дебитна карта“. При този избор, Вашето плащане се обработва в реално време.

Плащане с кредитна или дебитна карта
Плащане с кредитна или дебитна карта

Изберете дали за услугите да се активира автоматичното подновяване.

Продължете с Плащане на услугите.

Успешно създадена поръчка в СуперХостинг.БГ
Успешно създадена поръчка в СуперХостинг.БГ

2. След завършване на поръчката ще бъдете прехвърлени на сайта на Първа Инвестиционна Банка. Там е необходимо да въведете данните за Вашата карта като:

  • Номер на картата;
  • Дата на изтичане във формат: MM/ГГ (месец/година);
  • CVC2 – последните 3 цифри от номера, изписан в полето за подпис на Вашата карта.

Ако Вашата карта поддържа  3D идентификация, след натискане на бутона Плащане ще бъдете прехвърлени към сайта на издателя на картата, където ще се наложи да се идентифицирате със секретна фраза/код, указан Ви от картоиздателя.

3D идентификацията (3D secure code) гарантира сигурността на разплащането Ви – това е модерен метод на защита при online пазаруване и предпазване от злоупотреби с Вашите разплащателни средства. За повече подробности какво представлява 3D идентификацията, моля, свържете се с Вашата банка издател на картата.

3. След завършване на трансакцията ще бъдете прехвърлени към сайта на СуперХостинг.БГ, където ще получите повече информация за статуса на трансакцията.

4. Вашата поръчка ще бъде обработена до 15 минути след получаване на потвърждение за успешна трансакция.

Обновена: 18.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още