https://help.superhosting.bg/change-cpanel-language.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Промяна на езика на контролния панел cPanel

Контролен панел cPanel
cpanel език, промяна на език, cpanel language

За всички хостинг акаунти от СуперХостинг.БГ, използващи хостинг план с контролен панел cPanel, се предлагат различни езици на интерфейса на контролния панел, включително и български език.

Промяна на езика за контролния панелЗа да промените езика на контролния панел cPanel, влезте с вашето потребителско име и парола.

Ако интерфейсът в момента е на английски език, потърсете в раздел Preferences меню Change Language.

Избор на език в cPanelМожете да достъпите езиковите настройки и от основното меню, в лентата най-горе на страницата. Кликнете върху името на cPanel потребителя и от падащото меню изберете Change Language.

От падащото меню изберете желания от вас език и запишете промените с "Change".

Изчакайте докато панела превключи и зареди интерфейса на избрания език.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg