https://help.superhosting.bg/ssh-access.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

SSH достъп

Контролен панел cPanel
ssh, secure shell, ssh достъп, ssh dostyp, putty

За хостинг плановете СуперПро и СуперХостинг е включена услугата SSH (Secure Shell) достъп до хостинг акаунта. По подразбиране SSH достъпът не е активиран. Активирането на SSH достъпа се извършва през клиентския профил.

Активиране на SSH достъп до хостинг акаунт

Активиране на SSH достъп при хостинг план СуперПро и СуперХостинг

След като достъпите клиентския ви профил в superhosting.bg, кликнете на Хостинг акаунти в менюто вляво и след това изберете Детайли за дадения хостинг акаунт.

За да активирате SSH достъпа за този хостинг акаунт в полето SSH достъп кликнете на Активиране на SSH.

Потвърдете желанието си в отворилия се диалогов прозорец, след което ще получите съобщение за успешно активиране на SSH достъпа.

Потвърждение за активирането и данни за ползване на SSH достъпа ще бъде изпратено в имейл до контактния имейл адрес.

Ползване на SSH достъп

След като бъде активиран SSH достъпа, за да се осъществи връзка посредством SSH, може да се използва конзола - SSH Client. Един от най-често използваните клиенти е PuTTy и може да бъде изтеглен от следния адрес: http://www.putty.org

След инсталиране и стартиране на SSH клиента е необходимо да се въведат данни за достъп:

Host: името на домейна или името на сървъра или споделения IP адрес

В случай че не сте сигурни кой е IP адресът, можете да намерите тази информация като отворите контролния панел (cPanel).

Port: 1022

Username и Password: потребителското име и паролата за хостинг акаунта.

info-iconБележка: За максимална сигурност при свързване с хостинг акаунта през SSH, е препоръчително да се използва SSH ключ.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg