https://help.superhosting.bg/change-cpanel-password.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как да променя паролата за контролния панел cPanel?

Контролен панел cPanel
cpanel парола, смяна на парола, достъп до контролен панел

Смяна на парола в контролния панел cPanelСлед като хостинг акаунтът бъде активиран, на посочения от вас имейл ще ви бъдат изпратени данни за достъп и управление.

За да промените паролата за cPanel, влезте в контролния панел и от секцията "Настройки" изберете "Парола & Сигурност".

info-iconВажно: Промяната на паролата се извършва за основния потребител за cPanel (cpuser). Ако ползвате този потребител за достъп до хостинг акаунта през FTP, то ще е необходимо да зададете новата парола и в FTP клиента.

При промяна на паролата ще е необходимо да въведете предишната парола.

Промяна на парола за контролен панел cPanel(1) В полето "Стара парола" въведете текущата парола за достъп до контролния панел.

(2) В полето "Нова парола" въведете желаната от вас парола. В полето "Нова парола (Повторете)", въведете новата парола още веднъж за проверка.

(3) В раздел "Сила" ще се визуализира колко е сложна новата парола. Силни пароли са тези, които съдържат малки и големи букви, цифри и символи.

Важно е паролата да бъде силна, затова е препоръчително да използвате Генератора на пароли, чрез който да създадете такава.

Натиснете бутона "Промяна на паролата!". Ще видите потвърдително съобщение, че паролата е успешно променена.

info-iconБележка: Управлението на данните за всички потребители в cPanel може да се извърши през (Настройки) Мениджър на потребители. През това меню можете да променяте паролите, информацията и достъпа до услугите имейл и FTP, за съответния потребител.

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg