https://help.superhosting.bg/change-cpanel-password.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как да променя паролата за контролния панел cPanel?

Контролен панел cPanel
cpanel парола, смяна на парола, достъп до контролен панел

Смяна на парола в контролния панел cPanelСлед като хостинг акаунтът бъде активиран, на посочения от вас имейл ще ви бъдат изпратени данни за достъп и управление.

За да промените паролата за cPanel, влезте в контролния панел и от секцията "Настройки" изберете "Парола & Сигурност".

info-iconВажно: Промяната на паролата се извършва за основния потребител за cPanel (cpuser). Ако ползвате този потребител за достъп до хостинг акаунта през FTP, то ще е необходимо да зададете новата парола и в FTP клиента.

При промяна на паролата ще е необходимо да въведете предишната парола.

Промяна на парола за контролен панел cPanel(1) В полето "Стара парола" въведете текущата парола за достъп до контролния панел.

(2) В полето "Нова парола" въведете желаната от вас парола. В полето "Нова парола (Повторете)", въведете новата парола още веднъж за проверка.

(3) В раздел "Сила" ще се визуализира колко е сложна новата парола. Силни пароли са тези, които съдържат малки и големи букви, цифри и символи.

Важно е паролата да бъде силна, затова е препоръчително да използвате Генератора на пароли, чрез който да създадете такава.

Натиснете бутона "Промяна на паролата!". Ще видите потвърдително съобщение, че паролата е успешно променена.

info-iconБележка: Управлението на данните за всички потребители в cPanel може да се извърши през (Настройки) Мениджър на потребители. През това меню можете да променяте паролите, информацията и достъпа до услугите имейл и FTP, за съответния потребител.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg