https://help.superhosting.bg/change-cpanel-username.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Може ли да се промени потребителското име за достъп до контролния панел?

Контролен панел cPanel
потребителско име, cPanel username, потребител за cPanel,

Потребителското име се използва за достъп до контролния панел cPanel на хостинг акаунт. Името се генерира автоматично при активиране на хостинг акаунт, като се вземат предвид следните изисквания:

- името да е 8 символа;
- да започва с буква;
- да съдържа само малки букви и цифри;
- да не се използва от друг наш клиент.

Възможно е да бъде променено потребителското име, но СуперХостинг.БГ не препоръчва да бъде правена промяна.

Потребителското име се използва от контролния панел. Например, името се използва в имената на базите данни и потребителите към тях. В случай че бъде направена промяна, може да се наложи и промяна в настройките на приложенията в акаунта, за да може всичко да се зарежда коректно.

В случай че желаете промяна на потребителското име, имайки предвид описаните по-горе особености, свържете с екипа по техническа поддръжка на СуперХостинг.БГ.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
 • Промяна на PHP версията за определена директория
  През PHP Manager в cPanel можете да променяте PHP версията за целия акаунт или за отделна директория. По-долу е описан начинът за ползване на различна PHP версия, за конкретна директория (сайт)... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg