https://help.superhosting.bg/cpanel-notification-email-login.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

cPanel - Имейл нотификация при достъп до имейл акаунт

Сигурност
cpanel notification, cpanel email login, cpanel нотификация, cpanel достъп до имейл акаунт

Информация за контакт в WebmailВ контролния панел cPanel се поддържа опция за изпращане на имейл нотификация, при засечен успешен достъп в пощата през Webmail или имейл клиент.

За да активирате или деактивирате опцията, влезте през Webmail в имейл акаунта и достъпете от основното меню (1), най-горе на страницата, опцията Информация за контакт (2).

За достъп до Webmail заредете някой от адресите:

http://mysupersite.com/webmail
или
http://webmail.mysupersite.com

mysupersite.com - заменете с домейна, асоцииран с вашия хостинг акаунт;

Първо въведете имейл адрес, различен от този, за който ще извършвате настройките. На този имейл адрес ще се получават системните съобщения от контролния панел cPanel.

Можете да въведете и втори имейл, на който ще се получават системни съобщения, свързани с този имейл акаунт.

В нотификацията се съдържа информация като дата, час и IP адрес, от който е осъществен достъпа. Ако в рамките на деня от един IP адрес има няколко успешни логвания, само при първият достъп ще се изпрати нотификация.

Най-долу на страницата ще видите опции "Настройки за контакт".

Активиране на нотификация, при засечен достъп до имейл акаунта

Когато е маркирана опцията Уведоми ме, когато: Някой влезе в акаунта, cPanel ще изпраща имейл нотификации при засечен успешен достъп до тази поща.

Опцията "Моята настройка за нотификации при успешен логин в акаунта е изключена" може да се активира ако искате да получите имейл нотификация, когато първата опция бъде деактивирана.

500px270px
SuperHosting.BG
  Сигурност
 • cPanel - Имейл нотификация при достъп до cPanel
  В контролния панел cPanel може да се активира опция за изпращане на имейл нотификация, при засечен успешен достъп до cPanel. По подразбиране тази функционалност е деактивирана. Активиране на имейл нотификациите се... »
 • Интелигентна спам защита
  Към всички хостинг планове и Managed VPS сървърите, предлагани от СуперХостинг.БГ, е включена стандартна защита от спам имейл съобщения. Към планове СуперПро и СуперХостинг, както и всички Managed VPS услуги, се... »
 • Какво е DDoS?
  DDoS (Distributed Denial of Service) е разпространена атака за отказ (блокиране) на услуга. Реализира се в глобалната компютърна мрежа (интернет) и е насочена към услуги предоставяни във виртуалното пространство. Такива... »
 • Проверки за сигурност - WordPress Manager by SuperHosting
  WordPress е една от най-използваните системи в Уеб, за създаване на уеб сайт. Това я прави и една от системите, към която има голям интерес от страна на злонамерени лица,... »
 • HTTP статус код - 403 (Forbidden)
  Съобщението 403 (Forbidden) е HTTP статус код, който уеб сървърът връща към уеб браузъра. Получава се при достъпване на уеб съдържание, до което уеб достъпът е ограничен. В различните уеб браузъри... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg