https://help.superhosting.bg/cpu-statistics-reseller-account.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Къде мога да намеря статистика за изразходваното процесорно време от акаунти в реселърски пакет?

Разширени системни параметри
cpu statistics, статистики за CPU, статистика за процесорно време, реселърски акаунт

Статистика за изразходваното процесорно време, за даден хостинг акаунт в реселърски пакет, може да бъде намерена в клиентския профил. След като влезете в своя профил, кликнете на "Реселърски акаунти". Ще се зареди списък с активните хостинг акаунти. Изберете бутона "Детайли" за съответния акаунт и най-долу ще видите каре "Разширени системни параметри".

Информация за разширени системни параметри

Натиснете "Детайли", след което в секцията "Изразходвано процесорно време" ще видите детайлна статистика.

Статистика за процесорно време

Имате възможност да изберете предишен месец, за който да се покаже информация за изразходваното процесорно време. Под графиката е налична информация и за точното потребление с дневните и месечните стойности.

В таблицата има информация за потреблението на процесорно време от скриптовете в акаунта (най-често PHP), както и потреблението от MySQL.

Детайлна статистика за процесорно време

Изразходвано процесорно време от MySQL

За детайлна информация за изразходваното процесорно време от MySQL, натиснете върху самата стойност.

Ще се зареди информация за MySQL потребителите, за които има отчетена статистика, както и времето ползвано от всеки един от тях.

500px270px
SuperHosting.BG
  Разширени системни параметри
 • Какво е I/O, IOPS?
  I/O (Input/Output Operations) - входно-изходни операции. В сферата на компютърните технологии, комуникацията между две системи се осъществява чрез входно-изходни операции. Например, при устройствата за съхранение на данни, постъпващите към устройството... »
 • Inodes
  Какво е inode (ай-нод)? Inode (ай-нод) представлява всеки един файл, директория и symlink в хостинг акаунта. Какъв е броят inodes, който се предлага при хостинг плановете? Броят inodes, който се предлага при хостинг... »
 • Къде мога да намеря статистика за процесорното време?
  Данни и статистика за изразходваното процесорно време, за даден хостинг акаунт, може да бъде намерена в клиентския профил. След като влезете в своя профил, кликнете на "Хостинг акаунти", от менюто вляво.... »
 • Какво е прoцесорно време и колко се предлага при хостинг плановете?
  Процесорно време представлява времето, което се изразходва от хостинг акаунта, за изпълнението на процеси в самия акаунт. Тези процеси са необходими за работата на приложенията, разположени в акаунта. Процесорното време се... »
 • Какъв е максималният брой таблици в една база данни?
  Максималният брой таблици, които се поддържат в една на база данни при всички хостинг планове предлагани от СуперХостинг.БГ, е 1000 таблици. При ползването на виртуален сървър, нает сървър и Cloud услуга,... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg