Клиентска сметка

В клиентската Ви сметка при СуперХостинг.БГ ще постъпват сумите от комисионните, зададени според използвания реселърски план.

Можете да използвате сумата в сметката като метод на плащане. За целта пуснете поръчка за избраните от Вас услуги, като на последната стъпка ще видите и допълнителен начин на плащане „От сметка“.

Избор на плащане от клиентска сметка

Изберете този начин на плащане и натиснете бутона Плащане на поръчка.

Поръчката се записва в нашата система, а веднага след това ще имате възможност и да я активирате. Това става на следващата стъпка, след като изберете бутона „Активирай поръчката„. Услугите в поръчката ще бъдат незабавно активирани и на имейл адреса ще получите и съответните потвърждения, както и данните за достъп и управление на услугите в поръчката.

Балансът по Вашата сметка ще бъде намален със сумата на поръчката.

Движения по сметка

Информация за движението на сумите по Вашата сметка можете да намерите в меню Движения по сметка ( секция Плащания и поръчки).

Движения по клиентската сметка

Тук можете да генерирате Извлечение по сметка за определен период от време, показващ движенията по сметката, като приходи и разходи.

История на плащания

От меню История на плащания в клиентския профил можете да проследите историята на всички извършени плащания (с всякакви методи на разплащане).

История на плащанията

В таблицата ще откриете номер на плащане, номер на поръчка, дата, начин на плащане, статус, платена сума (крайна цена).

Ако за плащането има издадена фактура, ще видите линк иконка на файл, за изтегляне на фактурата за съответното плащане.

Пред всяко плащане има икона „>“, чрез която се отваря допълнителна информация, показваща услугата, дали е ново плащане или подновяване, периода и крайната цена.

Може да ползвате филтър за периода, по подразбиране ще е избрана текущата година. Плащанията за зареждане на сметка и плащане от сметка също се виждат в тази таблица.

Обновена: 30.05.2023

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още