1. Начало
  2. Услуги, поръчки, клиентски профил
  3. Добавяне на допълнителен имейл адрес за контакт в клиентски профил

Добавяне на допълнителен имейл адрес за контакт в клиентски профил

Към всеки клиентски профил могат да се добавят допълнителни имейл адреси, на които да се изпращат съобщения относно услугите в СуперХостинг.БГ.

За да добавите допълнителен имейл адрес, влезте в клиентския профил и изберете Редакция на профила от бутон две стрелки горе вдясно след името.

Редакция на клиентския профил в СуперХостинг.БГ

Бележка: Опциите за добавяне на допълнителни имейл адреси за контакт в клиентския профил е различна от процедурата по създаване на пощи към Вашия домейн.

Допълнителен имейл адрес за кореспонденция

Можете да добавите допълнителен имейл адрес за контакт, който ще е верифициран за кореспонденция със СуперХостинг.БГ, свързана с услугите в този клиентски профил.

В раздел Допълнителни имейл адреси за кореспонденция кликнете на Добави имейл адрес.

Добавяне на допълнителен имейл адрес за кореспонденция

Ако желаете даден адрес да не получава системните съобщения, свързани с услугите в профила, премахнете отметката в колоната Получава съобщения.

На новия имейл адрес се изпраща автоматично съобщение, съдържащо линк за верификация на адреса. Необходимо е да се кликне на линка и да се следват инструкциите, за да се верифицира имейл адреса.

Допълнителен имейл адрес за получаване на фактури

Можете да добавите допълнителен имейл адрес на Вашия счетоводен или финансов отдел, на който директно ще се изпращат електронните проформи/фактури, включително линк за директното им изтегляне.

Добавяне на допълнителен имейл адрес за фактури

Маркирайте опцията Получаване на фактури, за да се получават на този адрес всички съобщения, съдържащи фактури.

Ако маркирате опцията Получаване на проформа фактури, на този имейл ще се получават и съобщения за изтичащи услуги и направени поръчки.

Обновена: 25.01.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още