1. Начало
  2. Услуги, поръчки, клиентски профил
  3. Логин в клиентския профил с акаунт в Google/Facebook

Логин в клиентския профил с акаунт в Google/Facebook

Важно: СуперХостинг.БГ няма достъп до съдържанието в профила в съответната платформа. Платформата (Google/FB) подава към СуперХостинг.БГ единствено данните: имена, имейл адрес и профилната снимка. Паролата в другата платформа не се подава.

Ако все още нямате клиентски профил в superhosting.bg и опитате да се логнете с някоя от тези платформи при създаване на поръчка, с тези данни (имена и имейл адрес) става възможно да Ви създадем профил при нас.

След това е нужно да влезете в клиентския Ви профил и да зададете парола за него. Тази парола ще Ви трябва, когато решите да се логнете в клиентския Ви профил стандартно (не през друга платформа).

За да зададете парола за клиентския Ви профил в superhosting.bg, влезте в профила и отворете Редакция на профила (горе вдясно, двете стрелки). В раздел Задаване на парола, попълнете желаната парола и запишете.

Бележка: Това, че досега не сте имали парола за профила, не означава, че той е бил свободно достъпен. Профилът е защитен със системна парола, докато Вие не зададете своя.

Ако вече имате клиентски профил в superhosting.bg, при първи опит за логин с Google/FB ще трябва да въведете паролата си за клиентския Ви профил при superhosting.bg, за да потвърдите „свързването“ на профилите.

Това свързване на профили се използва само и единствено за логин/вход в клиентския Ви профил (в superhosting.bg). Данните в различните профили не са достъпни за двете платформи.

Ръчно свързване на профили

Можете да свържете други платформи (за вход) в клиентския Ви профил в superhosting.bg и ръчно.

В меню Редактиране на профила ще видите раздел Асоцииране на профил от социалните мрежи.

бутон за свързване с профила в Google

От тук можете и да премахвате свързани профили.

Обновена: 11.08.2023

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още