1. Начало
  2. Kлиентски профил
  3. Промяна на контактен имейл адрес в клиентския профил (в superhosting.bg)

Промяна на контактен имейл адрес в клиентския профил (в superhosting.bg)

Промяна на контактен имейл адресПрез клиентския профил в сайта на СуперХостинг.БГ можете да промените имейл адреса, с който е асоцииран профила.

Промяната се извършва от Моят профил » "Редакция на профила", раздел Редакция на лични данни, полето Имейл адрес » Промени.

На въведената електронна поща ще се изпрати имейл за потвърждение. Необходимо е да се изпълнят условията, посочени в имейла, след което ще бъде променен имейл адреса и можете да използвате нововъведения имейл за достъп и управление на вашия клиентски профил.

Промяна на контактния имейл адрес може да се извърши веднага, след като клиентският профил е активиран. Активирането на клиентски профил се извършва след като направите първата си поръчка през сайта superhosting.bg.

След промяна на имейл адрес за профила, услугите в него ще бъдат защитени за период от 14 дни. Това означава, че през този период няма да могат да се прехвърлят в друг клиентски профил, да се трансферират, както и да се редактират контактни данни за домейните. Защитата на услугите не влияе по никакъв начин на останалата им функционалност.

Обновена: 14.11.2011

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още