https://help.superhosting.bg/ftp-upload-files-with-cyrillic-names.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Качване чрез FTP на файлове с имена на кирилица

FTP
качване на файлове на кирилица, upload files with cyrillic names

Eнкодинг във FileZillaЗа коректно качване чрез FTP на файлове с имена на кирилица е необходимо да бъде изрично зададено на FTP клиента енкодинга на имената на файловете да е UTF-8.

За FTP клиент FileZilla това можете да бъде направено от меню "Файл (File)" -> "Манипулатор връзки (Site Manager)" -> "Знаков набор (Charset)" -> "Налагане на UTF-8 (Force UTF-8)".

След като изберете тази опция можете да се свържете през FTP с хостинг сървъра и да качвате файлове на кирилица, като те ще се зареждат коректно в браузъра.

500px270px
SuperHosting.BG
  FTP
 • Промяна на паролата за FTP потребител (cPanel)
  Промяна на паролата може да се извърши през същото меню, през което е създаден FTP потребителя в cPanel -> FTP Акаунти. Най-долу на страницата, в раздел FTP Акаунти ще видите списък... »
 • FTP потребител за Addon домейн в cPanel
  В контролния панел cPanel има недокументирана функционалност, чрез която е възможно за достъп през FTP да се ползва FTP потребител съдържащ името на съществуващ Addon домейн. Стандартно, за да качите файлове... »
 • Качване на сайт през FTP с Dreamweaver CC 13.x
  Първото, което е необходимо да направите, е да добавите нов уеб сайт в Dreamweaver – стъпка 1 до 6. 1. Отворете Dreamweaver и изберете от главното меню Site -> Manage Sites… 2.... »
 • FTPS - сигурна връзка през FTP с ползване на SSL/TLS
  Можете да осъществите сигурна, SSL криптирана, връзка при достъпването на хостинг акаунта през FTP. По този начин данните ви ще са защитени по време на предаването им в мрежата между... »
 • Connection closed by server with exitcode 128
  При всички Linux хостинг планове се предоставя SFTP достъп. Възможно е при работа по SFTP да се получи следното съобщение: Connection closed by server with exitcode 128 Причината за появата на съобщението се... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg