https://help.superhosting.bg/ftp-for-addon-domain-cpanel.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

FTP потребител за Addon домейн в cPanel

FTP
ftp addon domain, ftp адон, ftp адон домейн

В контролния панел cPanel има недокументирана функционалност, чрез която е възможно за достъп през FTP да се ползва FTP потребител съдържащ името на съществуващ Addon домейн.

Стандартно, за да качите файлове през FTP към Addon домейн в cPanel, можете да използвате или основния FTP потребител или друг FTP потребител създаден към основния домейн.

Чрез неописаната функционалност обаче, за достъп ще можете да използвате съществуващ FTP потребител като замените в името му основния домейн с Addon домейна. Например FTP потребителя user@maindomain.com ще стане user@addondomain.com.

За достъп до акаунта с този потребител можете да използвате същите данни, като на оригиналния потребител user@maindomain.com:

FTP потребителско име: user@addondomain.com
Password: паролата за FTP акаунта user@maindomain.com
FTP сървър: ftp.addondomain.com
FTP сървър порт: 21

500px270px
SuperHosting.BG
  FTP
 • Промяна на паролата за FTP потребител (cPanel)
  Промяна на паролата може да се извърши през същото меню, през което е създаден FTP потребителя в cPanel -> FTP Акаунти. Най-долу на страницата, в раздел FTP Акаунти ще видите списък... »
 • Качване на сайт през FTP с Dreamweaver CC 13.x
  Първото, което е необходимо да направите, е да добавите нов уеб сайт в Dreamweaver – стъпка 1 до 6. 1. Отворете Dreamweaver и изберете от главното меню Site -> Manage Sites… 2.... »
 • FTPS - сигурна връзка през FTP с ползване на SSL/TLS
  Можете да осъществите сигурна, SSL криптирана, връзка при достъпването на хостинг акаунта през FTP. По този начин данните ви ще са защитени по време на предаването им в мрежата между... »
 • Connection closed by server with exitcode 128
  При всички Linux хостинг планове се предоставя SFTP достъп. Възможно е при работа по SFTP да се получи следното съобщение: Connection closed by server with exitcode 128 Причината за появата на съобщението се... »
 • 421 Too many connections (8) from this IP
  Понякога е възможно при работа с FTP клиент да се получи подобно съобщение: 421 Too many connections (8) from this IP Причината за това се дължи на опит от FTP клиента да... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg