https://help.superhosting.bg/mail-client-ports.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Кои портове да използвам за настройка на имейл клиент?

Настройки на e-mail клиент
портове за имейл, имейл портове, portove mail, mail ports

При настройката на имейл клиент стандартно не е необходимо да се извършва промяна на настроените по подразбиране портове за входящия и изходящия мейл сървър.  В някой случаи обаче, поради филтриране на конкретен порт от администратора на локалната мрежа, обслужващият интернет доставчик или приложение инсталирано локално на съответния компютър е необходимо да използвате алтернативен порт.

Следните портовете са разрешени на сървърите на СуперХостинг.БГ и могат да се укажат в настройките на вашия имейл клиент.

Стандартни портове

Входящ мейл сървър (Incoming mail server)

IMAP - 143
POP3 - 110

Изходящ мейл сървър (Outgoing mail server)

SMTP - 25, 26 или 587

Портове за сигурна връзка (криптирана връзка)

Входящ мейл сървър (Incoming mail server)

IMAP - 993
POP3 - 995

Изходящ мейл сървър (Outgoing mail server)

SMTP - 465

500px270px
SuperHosting.BG
  Настройки на e-mail клиент
 • Настройка на имейл акаунт в Android 4.0+ (Gmail имейл клиент)
  По подразбиране имейл клиентът Gmail е наличен на повечето Android устройства. В случай че не откривате този клиент на вашето устройство, можете да го потърсите в Google Play магазина или... »
 • MS Outlook 2016 - Имейл настройки
  Проверка на настройките на добавен имейл акаунт За да отворите настройките, на вече добавен имейл акаунт в Outlook 2016, кликнете на File, след това на Account Settings и от падащото меню... »
 • iPhone (iOS 4/5/6) - Имейл настройки
  За да настроите пощата си на мобилен телефон iPhone 4, 4S, 5, следвайте описаните стъпки. В случай че сте обновили iOS версията на вашия iPhone, погледнете следната статия: iPhone (iOS... »
 • Какво е autodiscover, autoconfig?
  Autodiscover (MS Outlook) и AutoConfig (Thunderbird) е функционалност в имейл клиента за автоматично намиране и задаване на параметрите за връзка с входящия/изходящия мейл сървър. С тази функционалност потребителите могат много лесно... »
 • Mozilla Thunderbird - Абониране (subscribe) за IMAP папки
  След като сте създали имейл акаунт в Mozilla Thunderbird и сте избрали да се използва протокол IMAP, можете да изберете и кои папки ще се виждат и синхронизират за този... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg