https://help.superhosting.bg/mod-deflate.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Компресиране с mod_deflate

Контролен панел cPanel
mod_deflate, компресиране на сайт, mod_gzip

Една от най-често ползваните техники при оптимизиране на даден уеб сайт, за намаляване на времето при зареждане и намаляване на генерирания трафик, е компресиране на съдържанието. При компресиране се намалява размера на съдържанието, преди да се изпрати към уеб браузъра на потребителя. След като компресираното съдържание се получи при потребителя, се извършва декомпресия от уеб браузъра и информацията се визуализира.

Компресиране на статичното съдържание на сайта може се извърши с mod_deflate - модул към уеб сървъра Apache. При ползването на този модул се обработва статичното съдържание на сайта, като например: HTML, CSS, JavaScript и други, без изображения (.gif, .jpg, .jpeg, .png и др).

info-icon Модулът mod_deflate се поддържа при хостинг плановете СуперПро и СуперХостинг.
info-icon Компресиране на статичното съдържание на сайта, чрез mod_deflate, може да се активира през cPanel -> Оптимизация на уебсайт / Настройки на компресиране.

Още оптимизации:

За ускоряване на уеб сайт, който съхранява информация в база данни, може да активирате кеширане на динамичното съдържание с Memcached.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg