https://help.superhosting.bg/processmanager-by-superhosting.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Process Manager by SuperHosting

Контролен панел cPanel
процеси, преглед на активни процеси, прекратяване на процес, process, kill process

Process Manager by SuperHostingВ контролния панел cPanel, на всички Linux хостинг планове предлагани от СуперХостинг.БГ, могат да се видят активните процеси за акаунта.

За да видите процесите, влезте в контролния панел cPanel. Изберете меню "ProcessManager by SuperHosting".

Срещу всеки един процес е налична възможност за прекратяване на изпълнението му. Можете да спрете изпълнението на всички текущи процеси в акаунта чрез бутон "Спиране на всички процеси". Бутон "Спиране на всички PHP процеси" дава възможност за прекратяване единствено на стартираните PHP процеси в този хостинг акаунт.

Process Manager by SuperHosting

info-iconБележка: При влизане в контролния панел също се стартират процеси. Тези процеси се виждат в списъка, но не се предлага възможност да бъдат прекратени. Прекратяването им ще прекъсне текущата сесия в контролния панел.

За да видите текущите процеси, натиснете бутона "Презареждане".

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg